The Pancar01 Megapat Katılım 13 Ekim 2015 Mesajlar 75 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2023 #11 Arkadaşlar yorumlarınıza dayanarak RAM'e +8 GB eklemeye karar verdim.
Salih Gürbüz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 3.022 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2023 #12 The Pancar01 dedi: Arkadaşlar yorumlarınıza dayanarak RAM'e +8 GB eklemeye karar verdim. Genişletmek için tıkla... Hocam sizin oynayacağınız ayarlarda 8 GB yeterli olur diye düşünüyorum ama yine de olabilir tabii ki.
The Pancar01 dedi: Arkadaşlar yorumlarınıza dayanarak RAM'e +8 GB eklemeye karar verdim. Genişletmek için tıkla... Hocam sizin oynayacağınız ayarlarda 8 GB yeterli olur diye düşünüyorum ama yine de olabilir tabii ki.
K Kerimcan.con Hectopat Katılım 7 Ağustos 2020 Mesajlar 372 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri rx 6600 r5 5600 16gb ram Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2023 #13 SuitonKoton dedi: Hocam hiç kusura bakmayın ama RDR2'de sıkılan adam hikayeli oyundan anlamıyordur. Genişletmek için tıkla... 5 kere GTA SA bitirmiş adamım hocam RDR 2 fazla sarmadı niyese. The Pancar01 dedi: Arkadaşlar yorumlarınıza dayanarak RAM'e +8 GB eklemeye karar verdim. Genişletmek için tıkla... Ekleyin hocam bu oyunda lazım olur olmasa da illaki sistem daha stabil calışacaktır.
SuitonKoton dedi: Hocam hiç kusura bakmayın ama RDR2'de sıkılan adam hikayeli oyundan anlamıyordur. Genişletmek için tıkla... 5 kere GTA SA bitirmiş adamım hocam RDR 2 fazla sarmadı niyese. The Pancar01 dedi: Arkadaşlar yorumlarınıza dayanarak RAM'e +8 GB eklemeye karar verdim. Genişletmek için tıkla... Ekleyin hocam bu oyunda lazım olur olmasa da illaki sistem daha stabil calışacaktır.
The Pancar01 Megapat Katılım 13 Ekim 2015 Mesajlar 75 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2023 #14 Herkese tekrardan selam; 8 GB ile Custom ayarlarda arada drop yiyordum. Bugün 16 GB RAM ile drop sorunu da çözüldü akıcı bir oynanış var görsel olarak da beni tatmin ediyor. Konuya ilgi alaka gösteren herkese teşekkür ederim.
Herkese tekrardan selam; 8 GB ile Custom ayarlarda arada drop yiyordum. Bugün 16 GB RAM ile drop sorunu da çözüldü akıcı bir oynanış var görsel olarak da beni tatmin ediyor. Konuya ilgi alaka gösteren herkese teşekkür ederim.