i5 8300h laptop ısınması normal mi?

ı love you

Hectopat
Merhabalar. Öncelikle laptop kullanıyorum. Ürünü alalı 3 yıl oldu ve termal macununu hiç değiştirmedim. Aynı zamanda temizlemedim de. Hava sıcaklığı gün içinde 35-39 civarı. Bilgisayarımın bu durumda ısınmadı normal midir yoksa mining virüsü bulaşmış olabilir mi? Sistemde FPS kaybı yok bu arada. Kaspersky ve Kaspersky Rescue Disk ile 2 tarama yaptım. İkisi de temiz çıktı. Crack falan da kullanmadım. Bir tek ortak Steam hesabından şüpheleniyorum. Sistem özellikler:

GTX 1050.
i5-8300H.
8 GB RAM.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar. Öncelikle laptop kullanıyorum. Ürünü alalı 3 yıl oldu ve termal macununu hiç değiştirmedim. Aynı zamanda temizlemedim de. Hava sıcaklığı gün içinde 35-39 civarı. Bilgisayarımın bu durumda ısınmadı normal midir yoksa mining virüsü bulaşmış olabilir mi? Sistemde FPS kaybı yok bu arada. Kaspersky ve Kaspersky Rescue Disk ile 2 tarama yaptım. İkisi de temiz çıktı. Crack falan da kullanmadım. Bir tek ortak Steam hesabından şüpheleniyorum. Sistem özellikler:

GTX 1050.
i5-8300H.
8 GB RAM.
Normal bu hava şartlarında.

GTX 1050.
i5-8300H.
8 GB RAM.
Hocam gayet normal. Hava çok sıcak.

GTX 1050.
i5-8300H.
8 GB RAM.
Sıcaklıklar nedir? Şimdi ben de yenilemedim 2 senedir 83 leri görüyorum en fazla. Bu yüzden bize sıcaklıkları belirtmeniz lazım.

Fazla sıcaksa da Undervolt ederek düşürebiliriz.

Sıcaklıklar nedir? Şimdi ben de yenilemedim 2 senedir 83 leri görüyorum en fazla. Bu yüzden bize sıcaklıkları belirtmeniz lazım.

Fazla sıcaksa da Undervolt ederek düşürebiliriz.
Bir buçuk saat GTA 5 Online’dan sonra 80-90 derece oluyor arada 95 ama çok uzun süre oynayınca. GPU ise 60-70.

Bir buçuk saat GTA 5 Online'dan sonra 80-90 derece oluyor arada 95 ama çok uzun süre oynayınca. GPU ise 60-70.

Hocam ekran kartınızı Max şu dereceye çıkacak şekilde ASUS GPU Tweak 2 ile ayarlayabilirsiniz. İşlemci içinse undervolt yapabilirsiniz. Benim laptopta ASUS GPU Tweak 2 biraz da olsa etkili oldu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı