Satılık i5 8400 GTX 1050 Ti Oyun Bilgisayarı

Hocam 1050 ti sıfırı 1400tl den başlıyor. İdeal satış fiyatı 1100 veya 1200tl.
Yalnız sıfır almıyorsunuz bu bir ikincisi daha güçlü bir ekran kartının sıfır hali RX 570 ten bahsediyorum 900 TL ye bulunabiliyor bunu göz önüne alarak o ekran kartının maksimum satış fiyatı 700-800 TL arasıdır yukarısı verilmez 800 bile çok da orası farklı bir konu

Evet haklısınız ama yapılacak bir şey yok. Kimseye de ikinci el diye yarı fiyatına sattırılmaz kart. Şu an o sistemin ederi 5500 TL falan.
Ekran kartı en çabuk eskiyen parçadır. Bugün 1500'e aldığınız işlemciyi 1300-1350'ye satarsınız. Ama ekran kartı tarafında durum öyle değil. Bugün GTX 1070, 1600-1700 TL bandında bulunabiliyor.

Yalnız sıfır almıyorsunuz bu bir ikincisi daha güçlü bir ekran kartının sıfır hali RX 570 ten bahsediyorum 900 TL ye bulunabiliyor bunu göz önüne alarak o ekran kartının maksimum satış fiyatı 700-800 TL arasıdır yukarısı verilmez 800 bile çok da orası farklı bir konu
Hocam ikinci el fiyatları alınan fiyat üzerinden makul seviyede düşülerek konur. Sonra bu daha iyiymiş faslında belirlenen fiyattan zarar ettirilmeyecek kadar düşürülür. Bizde biliyoruz fiyatları ve performans farkını.

Hocam ikinci el fiyatları alınan fiyat üzerinden makul seviyede düşülerek konur. Sonra bu daha iyiymiş faslında belirlenen fiyattan zarar ettirilmeyecek kadar düşürülür. Bizde biliyoruz fiyatları ve performans farkını.
Hayır ikinci el fiyatları bu değildir ikinci el fiyatları piyasada bulunan sıfır ürünlerden yola çıkarak belirlenmez. O zaman araba satarken de sıfır fabrikadan çıkış fiyatının 10 bin altına koyup satın böyle bir mantık yok bu işlerin bir piyasası mevcuttur ve o fiyat üstüne çıkarsanız satılmaz kimse 900 TLye RX 570 alabiliyorken 1100 TL 2. EL bir 1050 ti a o kadar para vermez

Arkadaşlar lütfen insanları "darboğaz" etmeyin. Burası satış konusu ve alıcı olmayan insanların mesaj yazması yasak. (Kural 31) Sizin yaptığınız tartışma tamamıyla farklı bir konu. Benim yaptığım da kural ihlali ama yapacak bir şey yok, herkesi tek tek raporlasam bu sefer moderatörler "sen ne yapıyorsun?" diyebilir. İsteyen istediği fiyatı koyabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı