i5-8400 GTX 1060 PC vs. i3-8100 GTX 1050 Ti PC

reactorrr

Hectopat
Donanım Arşivi'nin toplamış olduğu Falcon 8460 modeli iyi mi sizce arkadaşlar? Şu an 6 bin lira civarında ve dolar yüzünden gerek olsa, aşırı pahalı. İlk topladığı zaman 4600'e toplamıştı sanırım. Doların düşmesini bekleyip Falcon 8460 mı alayım yoksa doları beklemeden şu an 4000 TL civarında fakat toplandığı zamanlar 3200 lira civarı olan Thanatos 8150 mi alayım arkadaşlar?
@serdarbstrk52 Kanka bi el atsana ya :'&
@serdarbstrk52 Kanka bi el atsana ya :'&

Son düzenleme:
Forumda Falcon 8460 kullanan arkadaşlar darbogaz yaptigini soyluyorlardi

Ben öyle bir şey yazıldığını görmedim hiç ilgimi çekti yorumunuz. Hem nasıl darboğaz yapabilir ki? i5 8400 GTX 1060 gibi bir kart için fazlasıyla güçlüdür. Bu işte bir terslik olsa gerek.

Hem ayrıca dolar yakın zamanda düşmeyecek. Belli bir bütçe ile bilgisayar toplamak için yeni konu açın veya burada bütçe belirtin gören arkadaşlar toplar. Ayrıca o 4000₺ gibi ücreti olan bilgisayarı da karşılaştırın. Falcon'un düşme ihtimalini pek görmüyorum dolar yüzünden.

Ben öyle bir şey yazıldığını görmedim hiç ilgimi çekti yorumunuz. Hem nasıl darboğaz yapabilir ki? i5 8400 GTX 1060 gibi bir kart için fazlasıyla güçlüdür. Bu işte bir terslik olsa gerek.

Hem ayrıca dolar yakın zamanda düşmeyecek. Belli bir bütçe ile bilgisayar toplamak için yeni konu açın veya burada bütçe belirtin gören arkadaşlar toplar. Ayrıca o 4000₺ gibi ücreti olan bilgisayarı da karşılaştırın. Falcon'un düşme ihtimalini pek görmüyorum dolar yüzünden.

Yanlis hatirlamisim hocam i3 8100 icin soylenmis darbogaz oldugu.
IMG_0885.JPG
IMG_0886.JPG
IMG_0887.JPG

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı