i3 8100 ve GTX 1050 Ti PC Toplama

Saçma bir öneri olduğunu düşünüyorum. GTX 1050 Ti bir sistem toplanıyorsa o tarz bir monitör için bütçenin olmadığını düşünmeniz gerekir. Daha uygun Fiyat/Performans bir monitör alınabilir.
Acelem yok zaten. Sistemi yavaş yavaş topluyorum ama uçuk kaçık fiyatlar ödeyecek bütçem de yok. Ceza aldığım için yazamadım

Ta
Bence kasayı powerboost alma, acelen yoksa yeni çıkacak olan intel anakartları ya da 2. nesil ryzen'leri bekleyebilirsin
Tavsiyelerin için çok teşekkür ederim fakat ben aldım zaten söylediğim parçaları.

Ram olarak tercihiniz ileriye dönük olarak 16GB olmalı. Maddi olarak bu sistemi aldıysanız ufak bir bütçeniz kalmıştır.

Monitör olarak sizin boyut ve tepkime süresi tercihinize göre farklı seçimler yapabilirsiniz.
Benim önerim Asus VG248QE 24” 144hz 1ms (DVI+HDMI+Display) Full HD LED Fiyatı

Yazdığım ürünler maddi açıdan biraz pahalı olabilir.(Örneğin monitör.)
Ancak bu tavsiyelerim ileriye dönük sizi üzmeyecek olan ürünlerdir.
Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. Dikkate alcam tavsiyelerini. Ama malesef bütçe filan kalmadı zamanla olur artık.

Acelem yok zaten. Sistemi yavaş yavaş topluyorum ama uçuk kaçık fiyatlar ödeyecek bütçem de yok. Ceza aldığım için yazamadım

Ta

Tavsiyelerin için çok teşekkür ederim fakat ben aldım zaten söylediğim parçaları.

Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. Dikkate alcam tavsiyelerini. Ama malesef bütçe filan kalmadı zamanla olur artık.
SSD'yi Sandisk yerine 850 Evo 250GB öneririm.HDD gayet güzel monitör bütçe sıkıntısı yoksa ileriye dönük bir tercih olmuş.Hayırlı olsun

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı