Daha fazla
- Meslek
- İnsan Kaynakları Yöneticisi
*Sistem satılmıştır. Mail atan herkese teşekkür ederim.
Merhaba,
Yeni bir sistem topladığım için mevcut sistemimi satıyorum.
Kasa üzerinde hiç fan yok. Ön kapakta ufak kılcal çizikler var. Mining vb. işlerden anlamam. Sistemle anca akşamları oyun oynadım. Sistem stabil çalışmaktadır. Yeni sistem topladım, o sebeple satıyorum.
Aklımdaki fiyat 7.000 TL.
İletişim için ozbakirali@hotmail.com adresine mail gönderebilirsiniz.
Not: Görselde yer alan işlemci soğutucu ve kasa içi kablolar satılık değildir.
Sistem satılmıştır. Mail atan diğer kişilere teşekkür ederim.
Merhaba,
Yeni bir sistem topladığım için mevcut sistemimi satıyorum.
- Anakart: MSI B360M GAMING PRO. 15.05.2018 Vatan Bilgisayar faturalı, garantisi bitti, kutusu durmaktadır.
- İşlemci: Intel i5 8400 ve stok soğutucu. 15.05.2018 Vatan Bilgisayar faturalı, garantisi bitti, kutusu durmaktadır.
- RAM: HyperX Fury Black 16 GB (2x8GB) DDR4 2400MHz CL15. 20.04.2018 İncehesap faturalı. Bildiğim kadarıyla ömür boyu garantili.
- Ekran kartı: MSI GeForce GTX 1060 Gaming X 6G. 25.04.2018 Hepsiburada garantili, garantisi bitti, kutusu durmaktadır.
- Kasa ve güç kaynağı: Cooler Master Masterbox Lite 5 ve Corsair VS 600 80+ güç kaynağı. Kasa 25.06.2018 Hepsiburada faturalı. Güç kaynağı 02.12.2017 N11 üzerinden "techno_stora" faturalı. Kutuları yok. Kasanın ön kapağında yer alan kırmızı parçaların mavi ve koyu renk birer parçaları daha mevcuttur.
- SSD: SanDisk 120 GB SSD Plus. Hediye gelmişti, fatura ve garanti durumunu bilmiyorum o sebeple.
Kasa üzerinde hiç fan yok. Ön kapakta ufak kılcal çizikler var. Mining vb. işlerden anlamam. Sistemle anca akşamları oyun oynadım. Sistem stabil çalışmaktadır. Yeni sistem topladım, o sebeple satıyorum.
Aklımdaki fiyat 7.000 TL.
İletişim için ozbakirali@hotmail.com adresine mail gönderebilirsiniz.
Not: Görselde yer alan işlemci soğutucu ve kasa içi kablolar satılık değildir.
Sistem satılmıştır. Mail atan diğer kişilere teşekkür ederim.
Son düzenleyen: Moderatör: