Windows 10 Pro'dan Windows 11 23H2 güncellemesi lisansı etkiler mi?

ShadowxMaestro

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, benim bilgisayarımın işletim sistemi Windows 10 Pro lakin bir güncelleme gelmiş, Windows 11, 23H2 diyor. Ben şimdi bu güncellemeyi yaparsam lisansım olmasa bile Windows 10 Pro'dan Windows 11'e mi geçeceğim? Bilen biri varsa yazabilir mi?

Merhaba, benim bilgisayarımın işletim sistemi Windows 10 Pro lakin bir güncelleme gelmiş, Windows 11, 23H2 diyor. Ben şimdi bu güncellemeyi yaparsam lisansım olmasa bile Windows 10 Pro'dan Windows 11'e mi geçeceğim? Bilen biri varsa yazabilir mi?
OEM ve anakarta gömüldüyse, problem yok.

Peki lisansı kaybetmem öyle büyük bir sorun yaratır mı? Yani ne tür problemler çıkabilir?
Windows'u kişiselleştiremezsin, birkaç tane ayar yapamazsın bu kadar. Ama o kadar derlenmene gerek yok.
PC'ye bir format çak, W11'i kur. sağlamlisans'dan W11 Pro veya Home lisansı satın al.
150TL gibi bir şey, canını sıktığına değmez.

Windows'u kişiselleştiremezsin, birkaç tane ayar yapamazsın bu kadar. Ama o kadar derlenmene gerek yok.
PC'ye bir format çak, W11'i kur. SağlamLisans'dan W11 Pro veya Home lisansı satın al.

Sağ ol dostum gece gece uğraştığın için teşekkür ederim iyi geceler.

PC'ye bir format çak, W11'i kur. sağlamlisans'dan W11 Pro veya Home lisansı satın al.
Dostum cracklemek ne demek? massgrave.de v sitesinden bahsediyorsan birdaha yapabilirsin ama bi lisans kullandıysa onu sistemden görebiliyosun ilk önce ona baksın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı