i5 8400 GTX 1660 veya 1660S ile darboğaz yapar mı?

selimtrn

Decapat
Daha fazla  
Selamlar arkadaşlar aklımda 2 tane oyun için ekran kartı modeli belirledim net olarak arasından birini alacağım ama sistem parçalarım uyuşuyor mu darboğaz yapar mı bilemiyorum.
Almak istediğim ekran kartları.
1660 ve 1660 Super.
Eğer parçalarım 1660 Super ile uyuşuyorsa direk olarak süper modeline yöneleceğim.
Parçalarım.
i5-8400.
H310M PRO-VD.
PSU hakkında tek bildiğim aşağıda ki fotoğraf.
Parçalarım uyumlu mu darboğaz yaşar mıyım? PSU yeni alacağım ekran kartından sonra sistemi besleyebilir mi?

Dosya Ekleri

• IMG_20200826_161903.jpg
    IMG_20200826_161903.jpg
    125,9 KB · Görüntüleme: 168
Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar arkadaşlar aklımda 2 tane oyun için ekran kartı modeli belirledim net olarak arasından birini alacağım ama sistem parçalarım uyuşuyor mu darboğaz yapar mı bilemiyorum.
Almak istediğim ekran kartları.
1660 ve 1660 Super.
Eğer parçalarım 1660 Super ile uyuşuyorsa direk olarak süper modeline yöneleceğim.
Parçalarım.
i5-8400.
H310M PRO-VD.
PSU hakkında tek bildiğim aşağıda ki fotoğraf.
Parçalarım uyumlu mu darboğaz yaşar mıyım? PSU yeni alacağım ekran kartından sonra sistemi besleyebilir mi?

Besler beslemesine de Frisby, Turbox gibi ucuz fiyatla satış yapan firmalar malzeme kalitesini en düşük düzeyde tutuyor. O yüzden önerilmiyor. Ekran kartını almadan önce PSU'yu değiştirin derim yoksa sistem bir anda elinizden gidebilir.

Arkadaşlar PSU'yu değiştirmem pek mümkün görünmüyor bütçeden baya kısmam gerekir zira zaten ekran kartım bozulduğu için yeni ekran kartı alıyorum bu PSU idare etmez mi? Önceden 1050 Ti Gaming X kullanıyordum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı