i5 8400 İşlemcisi İçin Soğutucu Önerisi

Literary^

Kilopat
Daha fazla  
i5 8400 için hem iyi soğutan hem sessiz olan bir soğutucu önerir misiniz? Fazla pahalı olmazsa güzel olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Stok fanla neredeyse aynı sıcaklık değerlerini veriyor muş
İ7-4790K gibi ısınan bir modeli bile serin tutan bir soğutucudur. İşlemciniz O.C destekli değil haliyle size, kaliteli bir termal macun ile birlikte fazlasıyla yetecektir.
Stok fanla neredeyse aynı sıcaklık değerlerini veriyor muş
İ7-4790K gibi ısınan bir modeli bile serin tutan bir soğutucudur. İşlemciniz O.C destekli değil haliyle size, kaliteli bir termal macun ile birlikte fazlasıyla yetecektir.

Ses konusunda stok fandan az ses çıkartır demi ? Çünkü ses benim için baya önemli rahatsız oluyorum

Ses konusunda stok fandan az ses çıkartır demi ? Çünkü ses benim için baya önemli rahatsız oluyorum
Yük altında her soğutucu gibi bununda bir sesi illaki olacaktır. Ama kulak tırmalayan dandik fanlar gibi titreşimli bi ses vereceğini düşünmüyorum. Fiyat olarakta bütçenizin baya altında. Karar sizin.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı