i5 8400 Sistem İkinci Monitörü Anakart Üzerinden Kullanma

EMRE KUZU

Hectopat
Merhabalar
i5 8400 işlemci kullanıyorum. İkinci monitörümü ekran kartından değilde anakarttan görüntülemek istiyorum. Bunun için bir driver önerisi aldım ama yükleyemedim. İlgili arkadaşlar için soruyorum anakarttan ekran paylaşımı mümkün mü? Mümkünse bunu nasıl yapabilirim? Donanım olarak VGA-HDMI kablom var ekran kartından görüntü alabiliyorum ama anakarttan alamıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Saygılarımla.
İyi günler herkese.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Yapmak istediğiniz hiç tercih edilen bir şey değil ve performans düşüşlerine sebep olur. Ekran kartında birden fazla çıkış vardır muhtemelen, en sağlıklısı tüm monitörleri ekran kartından kullanmak. Anakart üzerinden almak istiyorum derseniz BIOS üzerinden ayar değişikliği gerekiyor. Ayarın ismi multi-monitör tarzı bir şey olması lazım. Advanced menüsünü, Graphics Configuration menüsünü kontrol edin, her BIOS'ta farklı olabilir. Ayarı değiştirdikten sonra Intel grafik sürücülerini yüklemek gerekebilir. Dediğim gibi bu seçenek pek sağlıklı değil.

Teşekkür ederim hocam. Konuyla ilgili bir araştırma sürecindeyim. Teknik olarak çok hakim olmadığım bir konu. İlgi ve alakan için tekrar teşekkür ederim.
Saygılarımla.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…