Merhaba beyler yarın hayırlısıyla sistemin siparişini vereceğim. Son bir önerisi veya eleştirisi olan varsa yazarsa çok mutlu olurum.
Ekran kartı MSI GTX 1060 6GB 6VT V1 alındı (1709 lira)
Son bir haftada işlemci ve kasadan toplam 260 TL zarara girdim ama İnventus'tan başka bir siteye de güvenemedim. İlk defa bu çapta online alışveriş yapıyorum.
Elinize sağlık sistem güzel olmuş, piyasayı bayadır takip etmiyorum F/P konusunda yorum yapamayacağım ama bu bileşenler sizi yarı yolda bırakmaz. Hayırlı olsun şimdiden.
Sinerji ve incehesaptan yapilan alışverislerde iadede sorun çıkarttiklariyla ilgili bir algi olustu bende acikcasi. Kargo hasarı vb durumlar. Karma toplamak vardı aklimda ancak daha sonra vazgectim. Butce konusuna gelirsek 4400 TL gibi bir butceyle bitiyordu bu is ancak suan 4690 TL ye patliyor bu sekilde.
Sistemin kurulma amaci ağirlikli olarak CS GO ve PUBG. PUBG hakkinda çok fikir sahibi degilim ama CS GO 4 5 GB anca yiyor. Bu da beni zannediyorum yaza kadar rahat gotürur. Yazin HDD ram ve islemci sogutucusu takviyesi yapmayi düsünüyorum.
Elinize sağlık sistem güzel olmuş, piyasayı bayadır takip etmiyorum F/P konusunda yorum yapamayacağım ama bu bileşenler sizi yarı yolda bırakmaz. Hayırlı olsun şimdiden.