D d4nte Hectopat Katılım 24 Şubat 2017 Mesajlar 295 Makaleler 1 Çözümler 1 13 Nisan 2018 #11 atako1907 dedi: Hangi parça hangi sitelerden toplanmali? Sistemde HDD yok farkettiyseniz. SSD cikarttip HDD eklemekten mi bahsediyorsunuz? Ramlerin her biri 500 TL Genişletmek için tıkla... HDD fark etmemişim. En yakın sürede bir 8 GB RAM daha almanızı tavsiye ederim. Özellikle pugb için.
atako1907 dedi: Hangi parça hangi sitelerden toplanmali? Sistemde HDD yok farkettiyseniz. SSD cikarttip HDD eklemekten mi bahsediyorsunuz? Ramlerin her biri 500 TL Genişletmek için tıkla... HDD fark etmemişim. En yakın sürede bir 8 GB RAM daha almanızı tavsiye ederim. Özellikle pugb için.
A atako1907 Hectopat Katılım 5 Ağustos 2013 Mesajlar 66 13 Nisan 2018 #12 d4nte dedi: HDD fark etmemişim. En yakın sürede bir 8 GB RAM daha almanızı tavsiye ederim. Özellikle pugb için. Genişletmek için tıkla... Anladim. İlk öncelik CS GO zaten benim icin sorun yok şuan.
d4nte dedi: HDD fark etmemişim. En yakın sürede bir 8 GB RAM daha almanızı tavsiye ederim. Özellikle pugb için. Genişletmek için tıkla... Anladim. İlk öncelik CS GO zaten benim icin sorun yok şuan.