i5 8400 ve GTX 1060 Sistem Toplama

Roe

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
EEE
Arkadaşlar bu sistemi toplamak istiyorum, 8. nesil işlemciyi hiçbir yerde bulamıyorum. Ne zaman stoklara gelir bir bilgisi olan var mı acaba?

968402a7-b70d-4473-af3c-70545a227593.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Hafta içi tekrar kontrol edin stokları.

Arkadaşlar bu sistemi toplamak istiyorum, 8. nesil işlemciyi hiçbir yerde bulamıyorum. Ne zaman stoklara gelir bir bilgisi olan var mı acaba?

Eki Görüntüle 271638
2018’de Coffee Lake için B serisi anakartlar çıkacak diyorlar. Eğer i5 8400 alacaksanız ve aceleniz yoksa boşuna Z370 almanıza gerek yok. Bu arada işlemcinin Teknobiyotik stoklarında olması lâzım.

2018’de Coffee Lake için B serisi anakartlar çıkacak diyorlar. Eğer i5 8400 alacaksanız ve aceleniz yoksa boşuna Z370 almanıza gerek yok. Bu arada işlemcinin Teknobiyotik stoklarında olması lâzım.
biraz geleceğe dönük olsun diye o anakartı almayı düşünüyorum 9. nesil uyumlu olursa inşallah değiştirme gibi planım var intelin sağı solu belli olmuyor maalesef eğer uyumlu olmazsa 8700k alırım diye düşündüm :)

Piyasasını pek bilmiyorum kusura bakmayın. Fakat oradan alacaksınız 8400 yerine 8600K daha mantıklı olur. 40 TL gibi farkı var.
★ Intel Coffee Lake Core i5 8600K 3.6GHz 9MB Cache LGA 1151 İşlemci
onu alabilmem için ek olarak sıvı soğutma tarzı iyi bir soğutucu almam gerekiyor, stok soğutucu vermiyor intel. bende bütçemin son noktasına olduğum için maalesef alamıyorum yardımınız için teşekkürler

Kasa, PSU değiştir. HDD P300 al. O ekran kartını önermem. Sesli çalışan bir model. SSD'siz sistem alma.
kasa bu fiyatlara 200-250 tl arası öneriniz var mı acaba(kasa psu ayrı almak istiyorum) psudan da herkes memnun olduğu için okuduğum yorumlarda vs o yüzden tercih etmiştim ssdyi daha sonra ekleyeceğim şu an bütcenin sonundayım

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı