i5 8400 ve GTX 1070 sistem toplama

Evet fiyatlar +3000 civarıydı o yüzden gönderdiğim ideal gelmişti ama ısınma problemi olacağı için almadım.Biraz fiyatları takip edip beklemeye geçtim artık uygun fiyat yakalarsam alacağım.

Hocam karışmak veya ayırt etmek gibi olmasın ama Rx 580 de işinizi görecek diye tahmin ediyorum. Birde profilimden açtığım konuya bakıp yardımcı olursanız sevinirim.

Yeniden merhaba şu an indirimden ekran kartı aldım
Msi geforce gtx 1070 ti armor aldım 2800tl ye diğer parçaları aynı alırsam bu ekran kartı ile uyumlu çalışırmı? Yani anakart msi b360m pro-vd alsam işlemci yine i5 8400 kalsa bir problem yaşamam değil mi ?

Tamam o zaman yarında diğer parçaları alıp sistemi tamamlayacağım
Arkadaşlarım şu ana kadar aldığım parçalar şunlar
-msi b360m pro vd anakart
-intel i5 8400 işlemci
-msi gtx 1070 ti armor ekran kartı
-corshair 8gb ram
-240 gb ssd

Alacağım kasa tükenmiş ve karar veremiyorum bütçem max 500tl ve psu içinde olacak şekilde bu sistemi besleyebilecek kasa önerirmisiniz?
Sistem parçaları yavaş yavaş geliyor kısa zamanda toplayıp sizinle paylaşacağım size danışacağım bir diğer husus kesintisiz güç kaynağı. 3 farklı siteden ürünlerin marka modellerini girerek yaptığım araştırmada bütün parçalar max performansta 325-350watt güç tüketeceği sonucuna vardım. Elimde mevcut olan bir 650va kesintisiz güç kaynağı var yani 390watt yüke kadar destekliyor. Sizce işimi görür mü yoksa yükseltmeli miyim?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı