Çözüldü i5 8400 Ve RX 570 Uyumu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
İstanbul/Küçükçekmece
Daha fazla  
Resimdeki işlemci ve anakartını ASUS ROG STRIX RX570 4 GB ekran kartım için alacağım, ekran kartıma darboğaz yapar mı işlemci? Ve monitörümü HDMI olarak kullanıyorum bu anakartta mevcut mu? Fiyat olarak 1400 yazmış ancak 1000 gibi alabilirim diye düşünüyorum.

sss.PNG

Fazlasıyla besler. 1200 civarına alabilirsen iyi fiyat. Temiz olması önemli tabii.

Fiyatı 1000 gibi bir rakama düşürürüm diye düşünüyorum, şu andaki işlemcim i3 6100 RX570 ile beraber GTA V'da High ayarlarda 50 FPS veriyor. Değiştirme zamanım gelmişti, anakartım HP prodesk 400 G3 MT olduğu için mecbur anakartı da değiştirmek zorundayım böyle bir işlemci için.

Bu anakart ve işlemcinin aynısı bizim iş yerindeki bilgisayarda var. Anakartta HDMI ve VGA mevcuttur.

Şu an ki işlemcim yüzünden oyunlarda istediğim performansı alamıyorum. Darboğaz yaşıyorum umarım bu işlemci ile %100 beslerim ekran kartını

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı