i5 8500 ve 1050 Ti sistem toplama

Bünyamin Genc

Hectopat
Bu sistem nasıl? MSI Gaming X GTX 1050 Ti 4 GB elimde var şu an satın alalı 5 ay kadar oldu.
  • 16 GB 2666 MHz TridentZ RGB RAM
  • i5 8500 3.0 GHz
  • MSI B360-A Pro 2666 MHz DDR4
  • Aerocool CyberX Advance 600w 80+ Bronze
  • Seagate 7200 1 TB HDD
GTA 5, PUBG, CS: GO LOL gibi oyunları 1080P oynamak istiyorum bu yüzden Ryzen seçmedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Seçtiğiniz kasanın havalandırması hakkında baya şikayet okumuştum. Diğer parçaların iyi zaten.

Seçtiğiniz kasanın havalandırması hakkında baya şikayet okumuştum. Diğer parçaların iyi zaten.
teşekkür ederim maximum 600 tl civarı 600 w power ve kasa önerinizi bekliyorum ve darboğaz olur mu
Bence güzel bir sistem olmuş. SSD eklersen şahane olur. Bu sistemle oyunlarda sorun yaşamazsın.
Teşekkür ederim ssd sonra alıcam m2 vs ama şimdilik bu yeterli bana darboğaz olur m
Bence güzel bir sistem olmuş. SSD eklersen şahane olur. Bu sistemle oyunlarda sorun yaşamazsın.
Bu sistem darboğaz olur mu ssd hariç süper mi

teşekkür ederim maximum 600 tl civarı 600 w power ve kasa önerinizi bekliyorum ve darboğaz olur mu

Teşekkür ederim ssd sonra alıcam m2 vs ama şimdilik bu yeterli bana darboğaz olur m

Bu sistem darboğaz olur mu ssd hariç süper mi
Bütçeni azıcık aşıyor ama ikiside gerçekten kalitelidir.
PHANTEKS P300 TEMPERED GLASS ECLIPSE P300 (PH-EC300PTG_BK) Mid-Tower Pencereli Güç Kaynaksız Siyah Kasa - inventus 325,69 TL
FSP HD600 Hydro 600W 80+ BRONZE Güç kaynağı - inventus 302,10 TL

Power Boost, Everest, Gamepower gibi markalardan uzak durun. Phankteks P300'ü alın geçin.
İyi akşamlar içinden stok fan çıkıyor mu işlemcinin çıkarsa yeterli mi değilse 100/120 tl civarı orta seviye stok fan önerir misiniz ? Bir de son olarak işlemci 3.0 ghz intelden pek anlamıyorum 3.4/3.6 ghz falan olabiliyor mu bi aralar ''K'' denen bir şey dönüyordu

Çıkıyor ve yeterli. 100-120 TL'yi başka bileşenlere yatırmak mantıklı. Hatta İ5 8500 almak yerine İ5 8400 alıp SSD'de alabilirsiniz. İkiside 1050 Ti için yeterli olacaktır zaten.
Bahsettiğiniz değerler ise işlemcinin turbo boost ile çıkabileceği değerler. İ5 8400 için 4.0 mesela. Ama "K" ibaresi olmayan bir işlemciye O.C yapamazsınız.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı