i5 8500 ve 1050 Ti sistem toplama

demura

Decapat
Resimde gösterdiğim sistemi oldukça yakın bir zamanda alacağım. Önerilerinizi bekliyorum.

vatanpc.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Resimde gösterdiğim sistemi oldukça yakın bir zamanda alacağım. Önerilerinizi bekliyorum

Eki Görüntüle 332109
Sistem Vatan'dansa tebrikler kazık yediniz! Aynı sistemi Sinerji , İtopya gibi yerlerden daha ucuza alabilirsin. Corsair PSU dahil kasalarda kullanılan güç kaynakları kronik sorunluymuş tercih etme bence. Çok büyük arşivin yoksa veya bilgisayarında 50'den fazla oyun yoksa SSD tercih edebilirsin bilgisayarını hızlandırır. Onun dışında sistem gayet hoş şimdiden hayırlı olsun.

Sistem Vatan'dansa tebrikler kazık yediniz! Aynı sistemi Sinerji , İtopya gibi yerlerden daha ucuza alabilirsin. Corsair PSU dahil kasalarda kullanılan güç kaynakları kronik sorunluymuş tercih etme bence. Çok büyük arşivin yoksa veya bilgisayarında 50'den fazla oyun yoksa SSD tercih edebilirsin bilgisayarını hızlandırır. Onun dışında sistem gayet hoş şimdiden hayırlı olsun.
Oynadığım oyun sayısı maksimum 3. SSD almam daha mı mantıklı? Cevabın için teşekkürler.

Oynadığım oyun sayısı maksimum 3. SSD almam daha mı mantıklı? Cevabın için teşekkürler.
Eğer depolaman gereken çok fazla dosyan varsa harddisk kullanman daha iyi. Çünkü 1TB harddisk ile sadece 240GB SSD fiyatları eşit. Ama SSD sana çok daha fazla hız verir. Şu an kullandığın bilgisayarının C sürücüsüne bak ne kadarını kullanmışsın. Eğer 240GB alan bana yeter diyorsan SSD tercihi daha mantıklı olacaktır.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı