Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Böyle bir sistem toplamayı düşünüyorum Vatan’dan 6.400 TL toplam ne diyorsunuz. 2 saat önce Vatan çalışanına toplattım. Bir arıza yoksa alacağım yarın. DDR4 anakart DDR5 ekran kartı şimdi farkettim. Bir sıkıntı mıdır?
Sıkıntı yok ondada. RAM frekansı DDR4-2666 MHz işlemci için tavsiyem 2666MHz hızında almanız veya 3000MHz hızında almanız. 2400 MHz alırsanız tam performans alamazsınız işlemciden.Overclock ederim 2666MHZ hızında çalıştırırım diyorsanız onu bilmem. Güç kaynağı 600W yazmışsın marka model nedir? 80PLus ibaresi var mıdır?
COOLER MASTER MASTERBOX LITE 5 600W 80PLUS MidT Atx pencereli kasa diye geçiyor. Overclok hiç anlamıyorum. Doğru düzgün ne olduğunu bile bilmiyorum hatta. Sizin tavsiyeniz RAMi 2666 yapmak yani
Ekran kartın için sordum. Eğer sadece 600W almış olsaydınız onların verimliliği 65% oluyor. Ama 80Plus ibaresinde verimlilik gayet verimli oluyor ve dalgalanmada sorun olmaz işlemci ve ekran kartı arasında.Sıkıntı olmadan oynarsınız. O yüzden sordum.