i5 8500 ve GTX 1070 Ti Sistem Ne Kadar Elektrik Harcar?

Ne yaptınız yahu. GTX 1070Tİ yi trafoya bağladınız resmen.
Benim evimde olması gereken tüm beyaz esyalar var + 1 buzdolabı daha var. Sistemi toplamadan önce 100 TL gelen fatura şuan 120 TL geliyor. Bu bilgisayar ile günde en az 6 saat oyun oynanıyor.
Dediğim gibi tam yük olursa 1KW saati 0,45₺

Arkadaslar herkese tesekkurler.Bilgisayar almama daha yakin bir surede bu konuyu tekrar acacagim suan henuz erken,cok net konusamiyorum.Son bir sorum var henuz erken ama, ben Itopyaya gidip ordan toplattirmayi dusunuyorum oradan daha iyi toplayan bir yer varmi bildiginiz? Yoksa Itopya mi diyorsunuz?

Değer vermek zor olur. Bilgisayar her zaman aynı elektriği tüketmez. Yük altındayken farklı tüketir, internette gezinirken farklı tüketir. Ekran kartının TDP değeri 180W, işlemcinin TDP değeri 65W. Tam yükte muhtemelen 350W bile harcamaz. Günde 5 saat tamamen oyun oynadığınızı düşünürsek ay sonu en fazla 24 TL faturaya etki eder. Hatta bu kadar bile etki etmeyebilir.

Değer vermek zor olur. Bilgisayar her zaman aynı elektriği tüketmez. Yük altındayken farklı tüketir, internette gezinirken farklı tüketir. Ekran kartının TDP değeri 180W, işlemcinin TDP değeri 65W. Tam yükte muhtemelen 350W bile harcamaz. Günde 5 saat tamamen oyun oynadığınızı düşünürsek ay sonu en fazla 24 TL faturaya etki eder. Hatta bu kadar bile etki etmeyebilir.
Dediğim gibi "maksimum" için.
@DarkNight_ sen konuyu açacağın zaman beni etiketle sana güzel bir sistem ayarlarız.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı