i5-8600 tabanlı PC toplama

Peki son bir soru:
Nanokatalog'dan parça alabilir misiniz? Site kesinlikle güvenilir faka 2-3 hafta bekletiyor.
Ama fiyatları diğer site fiyatlarına göre çok daha uygun.
Hocam o siteye şimdi baktım da çoğu parçalar yok ve bug mı oldu bilmiyorum ama ana kartı filan 7285 tl gösterio belki olmadığı içindir yani kendi bildiğim sitelerden alışveriş yapmayı yeğlerim.
Teşekkürler

Hocam o siteye şimdi baktım da çoğu parçalar yok ve bug mı oldu bilmiyorum ama ana kartı filan 7285 tl gösterio belki olmadığı içindir yani kendi bildiğim sitelerden alışveriş yapmayı yeğlerim.
Teşekkürler
11000TL'ye dolar kuru 5.25 olduysa bile GTX 1080Ti'lı sistem dizmemize hala engel değil diye düşünüyorum. Bu arada İntel anakartı değiştirmeden Amd Ryzen işlemci kullanmamız mümkün değil.

Peki son bir soru:
Nanokatalog'dan parça alabilir misiniz? Site kesinlikle güvenilir faka 2-3 hafta bekletiyor.
Ama fiyatları diğer site fiyatlarına göre çok daha uygun.
Eksik bilgi vermeyin lütfen. Nanokatalog'dan alışveriş yapmadan önce canlı desteğe almak istediğiniz ürünün stoğu olup olmadığını sorun. Eğer stok var ise saat 17:00'dan önce ödeme yaparsanız aynı gün kargoya veriliyor ve en geç 2 güne elinizde olur. Eğer stok yoksa avrupa stoklarından ürünün gelmesini bekleniyor ve maksimum 14 gün içerisinde ürün elinizde oluyor.

Eksik bilgi vermeyin lütfen. Nanokatalog'dan alışveriş yapmadan önce canlı desteğe almak istediğiniz ürünün stoğu olup olmadığını sorun. Eğer stok var ise saat 17:00'dan önce ödeme yaparsanız aynı gün kargoya veriliyor ve en geç 2 güne elinizde olur. Eğer stok yoksa avrupa stoklarından ürünün gelmesini bekleniyor ve maksimum 14 gün içerisinde ürün elinizde oluyor.
1.5 ay bekleyenler var. Saat olayı da 16.00'dan önce. Önereceğim hiç bir parçanın stoğu olmadığından da sadece bekleyeceği durumu vurguladım.

13.000 TL'ye GTX 1070'li sistem toplanmaz. Biraz sonra toplayıp atarim.

20180807_195146.png

Dell S2417DG 23.8" 1ms 165Hz (HDMI+Display+4xUsb3.0 ) G-Sync Fiyatı

Daha iyisi çıkmaz sanırım.

Son düzenleme:
13.000 TL'ye GTX 1070'li sistem toplanmaz. Biraz sonra toplayıp atarim.

Eki Görüntüle 321616

Dell S2417DG 23.8" 1ms 165Hz (HDMI+Display+4xUsb3.0 ) G-Sync Fiyatı

Daha iyisi çıkmaz sanırım.
Teşekkür ederim. Benim sistemimin pahalı olmasının nedeni ben RAM leri ve kasayıRGB aldığım için yani benim sistemde kasa ve ram 3000 tl ediodu ondan dolayı böyle oldu sanırım. Bİrde sana zahmet siteyi atar mısın? Birde iyi bir monitor söylemen fena olmaz :D

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı