i5 8600 ve GTX 1060 Sistem Toplama

Nicanors

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba 1 hafta içinde sistem toplayacağım. Ben kafamdan bir sistem topladım fakat sizin de fikirlerinizi almak isterim. Ayrıca bu sistem için şöyle bir monitör almayı düşündüm.
LG 24MP59G 24" 1ms Full HD Led Monitör | Teknosa

Screenshot_2.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemi gayen güzel toplamışın helal olsun. Hem fiyat olarak hemde performans olarak hepsi ideal ve kaliteli parçalar seçmişin doların artışı ortada bu ortamda gayet güzel bir sistem bence.
Yapacağım tek öneri ekran kartına 2000 TL vermektense stokta varsa şu ürünü düşünmen olur.
GALAX GeForce GTX 1060 OC 6GB Ekran Kartı 60NRH7DSL9OK - Nanokatalog

Sistemi gayen güzel toplamışın helal olsun. Hem fiyat olarak hemde performans olarak hepsi ideal ve kaliteli parçalar seçmişin doların artışı ortada bu ortamda gayet güzel bir sistem bence.
Yapacağım tek öneri ekran kartına 2000 TL vermektense stokta varsa şu ürünü düşünmen olur.
GALAX GeForce GTX 1060 OC 6GB Ekran Kartı 60NRH7DSL9OK - Nanokatalog

Onu bende gördüm de burda nanokatolog hakkında bazı kötü yorumları okudum kafam karıştı açıkçası

Hepsiburada üzerinde KDV indirimi var. Alacaksanız kaçırmayın. 1250 liralık 1050TI 1000 liraya düşmüş. Örnek olarak.

Oluşturduğunuz sistem gayet güzel ama kendim almayı düşündüğüm sistemi belirtmek isterim. Ekte bulunan parçaların yanına Hepsiburada'da indirimde olan Ryzen 5 2600x ve Gigabyte Windforce GTX 1070 OC alınabilir toplam 6.450 tl gibi bir şey yapıyor. Seçtiğiniz SSD çok güzel, bütçeniz yeterse ekleyebilirsiniz yoksa daha uygun fiyatlı bir SSD ile benzer bir fiyat oluşabilir.
SmartSelectImage_2018-05-22-21-44-34.png

Bu kartın 1600 TL olduğu zamanarı hatırlıyom KDV inidirimi ile şuan 2170 TL aşırı fazla bence şu karta.
Nanokatalog stokta olmayan ürünler konusunda sıkıntılı gerçekten ama stokta olan ürünün gönderimi konusunda sorun olmaz heralde aralında az buz fiyat farkıda yok o kadar vermeye gerek var mı tartışılık. 1720 TL ye 2170 TL oyunda max 2-3 FPS fark için değermi bilemedim.
M2 yi sisteme sonradan ekleyim GTX 1070 Tİ almayı düşünür müsün ?
Asus Cerberus-GTX1070TI-A8G Nvidia Geforce GTX1070Ti 8GB Fiyatı

Bu kartın 1600 TL olduğu zamanarı hatırlıyom KDV inidirimi ile şuan 2170 TL aşırı fazla bence şu karta.
Nanokatalog stokta olmayan ürünler konusunda sıkıntılı gerçekten ama stokta olan ürünün gönderimi konusunda sorun olmaz heralde aralında az buz fiyat farkıda yok o kadar vermeye gerek var mı tartışılık. 1720 TL ye 2170 TL oyunda max 2-3 FPS fark için değermi bilemedim.
M2 yi sisteme sonradan ekleyim GTX 1070 Tİ almayı düşünür müsün ?
Asus Cerberus-GTX1070TI-A8G Nvidia Geforce GTX1070Ti 8GB Fiyatı
fiyat 1700 küsür tl idi yükselmiş hemen 1070ti düşünmüyorum alacağım monitörde zaten 1080p.
Eğer bir sorun olmaz diyorsanız nanokatologdaki gtx 1060 ı alıcam galiba

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı