İ5 8600K 7900TL Sistem Toplama

Şu sistemi komple baştan ayarlamak lazım.
Mesela yardımcı olur musun? Görünüşe de fazlaca önem veriyorum ayrıca almışken tam alıyım diyorum yani bu sistem kötü bir sistem değil benim topladığım. Monitör ile kasa elime geldi kasa muhteşem değil biliyorum keşke daha iyisini alsaydım ama yapçak bişey yok ilerki zamanlarda değiştiririm kasalar ucuz zaten 200TL'ye hoş birşey alabilirim. Bu ekran kartlarındaki stop yüzünden fiyatlar çok fazla. Ayrıca ramlerde olan artışıda göz önünde bulundurursak benim topladığım sistemde görünüş ve performanstan kısmayacak şekilde neyi daha ucuza alabilirim?

Şu sistemi komple baştan ayarlamak lazım.
Ekran kartlarındaki ve ramlerdeki fiyat artışı yüzünden aşırı pahalıya denk geliyor bu fiyata 1080li sistem toplayabilirdim belki. Bu beni baya üzüyor fakat 1070 fiyat performans bakımından değerlendirilebilecek bir kart değil şu anda o yüzden 1060a yöneldim. 1080'de alabilecek durumum yok.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı