i5 8600K alınır mı?

steam pubgde iyi performans alabilir miyim?
peki şimdiki sistemin performansından çok fark eder mi ? steam pubg oynarken falan

Son düzenleme:
7000 serisinden herhangi bir i3, i5 veya i7 o anakartta çalışır ancak çok eskidiler. Yukarıda @mstfaozder 'ın önerdiği gibi Ryzen 1600 ve B450M S2H anakart alabilirsin. Bütçen tam olarak ne kadar?

7.nesiller çok eskimedi, ne yaptın hocam sen 😀? Ama 2017 çıkışlı R5 1600 hala eskimedi, değil mi! Sunmuş olduğu bol threadli yapısından dolayı uzun vadede daha performanslı olduğu için söylediğinizi düşünüyorum. Bu noktada da size katılıyorum. Tabii kullanıcı şu an sistem yenilemeyi düşünüyorsa en mantıklı izleyeceği yol F/P açısından en azından R5 1600'lü bir sistem kurması olur.

7.nesiller çok eskimedi, ne yaptın hocam sen 😀? Ama 2017 çıkışlı R5 1600 hala eskimedi, değil mi! Sunmuş olduğu bol threadli yapısından dolayı uzun vadede daha performanslı olduğu için söylediğinizi düşünüyorum. Bu noktada size katılıyorum. Tabii kullanıcı şu an sistem yenilemeyi düşünüyorsa en mantıklı izleyeceği yol F/P açısından en azından R5 1600'lü bir sistem kurması olur.
Yıl olarak değil performans olarak eskidi. 4 çekirdekli i7'lerin olduğu nesil.

Güncel teknoloji daima verdiğiniz paraya değer. Bakın ne oldu, onlarca B450 kullanıcısı alamayacakmış Ryzen 4000 desteği.
Alır alır 🙂 Ryzen 3000 gelirken de A320'ler almayacak, B350 ve X370 anakart üreticisine bağlı denmişti, ne oldu? Ryzen 3900X'i A320M'lere takan değişikler türedi😄

8. ve 9.nesil Intel işlemci almak mantıksız, 8'den öncesini almak düşünülemez bile.

Özellikle de 10.nesiller yoldayken 8 ve 9. nesil almak da son derece mantıksız bence, F/P olarak günümüz şartları açısından AMD Ryzen serisinden bir işlemci tercih etmek belli bir süre daha avantajlı gibi duruyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı