i5-8600K GTX 1050 Ti sistem toplama

Hayır 2.el değil. Peki işlemci ne olabilir? ben i5 istiyorum ama i3 daha mı ileriye dönük olur?
Hocam birden fazla seçeneğiniz var. Forumda tonla tavsiyeler yapılıyor. Sizin kendi bütçenize ve ne zaman upgrade yapacak durumda olacağınıza bağlı. Ben olsam açıkçası i5 6600k gibi bir model seçer ekran kartını 1060 yapmaya çalışırım ama ilerde işlemcide 8xxx serisine geçerken anakartı da değiştirme zorunda kalacaksınız. Yok ama ben ilerde bunu yapmam sadece ekran kartı değiştirecem diyorsanız. Şimdi yaptığınız sistem iyidir. Bunlar benim düşüncemdir, lütfen hata payı varsa yazınız.
 
İlerde ekran kartı gibi değişimler yapılmayacak bence kesinlikle ekran kartını daha iyi olan 1060 yaparak işlemciyi ve anakartı daha düşük bütçeli parçalardan alabilirsiniz üstteki arkadaşın verdiği tavsiyeleri uygulayabilirsiniz. İşlemciyi biraz güçlü seçip ekran kartı biraz güçsüz seçileceğine işlemciyi biraz güçsüz seçip ekran kartını güçlü seçerseniz daha iyi oyun performansı alırsınız.
 
Corsair VS serisinde Coil Whine sorunu olduğunu duymuştum. High Power 600W 80+ Kırmızı Fanlı bir modeli var. Dilerseniz onu alıp artan parayla daha iyi bir soğutucu alabilirsiniz.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı