İ5 8600K İçin Cooler Master Hyper T4 Yeterli Gelir mi?

Bartuy.

Hectopat
Daha fazla  
Herkese iyi günler öncelikle,
Bu aralar ilk oyun bilgisayarımı bir arkadaşımın yardımıyla topluyorum ve işlemci olarak i5 8600k modelini ve ekran kartı olarak Asus GTX 1080 strix modelini uygun gördüm. Soğutucu olarak da Cooler Master Hyper T4 modelini almış bulunmaktayım. Fakat şu an biraz tedirginim acaba sıvı soğutma mı alsaydım diyerekten. Şu 3 yıl için herhangi bir Overclock ile işim yok pek anlamam da zaten. Acaba aldığım soğutucu beni idare eder mi yoksa illaki sıvı soğutucu mu gereklidir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Overcock tan pek anlamıyorsan işlemciyi İ7 8700 yapıp anakarttı B360 a çeksen senini için daha iyi olurdu. Hem soğutucu derdin olmaz hemde daha uygun fiyata daha güçlü işlemci almış olurdun.

Tabii fiyatlarına göre daha iyi modeller var. Ancak çok vasat bir model değil. Sizi Overclock ile de uzun bir süre götürür.
Overclocksuz da stabil sıcaklıklarda götürecekse birkaç yıl daha, endişelenecek birşey yok sanırsam.
Overcock tan pek anlamıyorsan işlemciyi İ7 8700 yapıp anakarttı B360 a çeksen senini için daha iyi olurdu. Hem soğutucu derdin olmaz hemde daha uygun fiyata daha güçlü işlemci almış olurdun.
Belki de evet çoktan almış bulundum ne yazık ki. Ama ilerde düşünürsem sıvı soğutmaya geçerim muhtemelen.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı