i5 8600K Sistem İçin Kasa ve Sıvı Soğutma Önerisi

• Konuyu başlatan Svek
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 20
  • Görüntüleme 1.932
NZXT'nin tüm kasalarının önleri kapalı olmasına rağmen yanlarında hava filtreleri var oradan alıyorlar onu belirteyim çünkü ben de anlam verememiştim. :)

Kasa performanslarıyla ilgili en detaylı bilgiyi GamersNexus makalelerinde bulabilirsin.

NZXT'nin tüm kasalarının önleri kapalı olmasına rağmen yanlarında hava filtreleri var oradan alıyorlar onu belirteyim çünkü ben de anlam verememiştim. :)

Kasa performanslarıyla ilgili en detaylı bilgiyi GamersNexus makalelerinde bulabilirsin.

Teşekkür ederim dediğiniz siteyi ziyaret edeceğim [emoji18]

Yanlış anlamayın ama o kadar yüksek bütçelere çıkılmamalı. Yani örnek gösterdiğiniz kasa ve soğutucu çok pahalı o kartı kullanacaksanız bence RX 580 gibi kart alıp kalan paraya daha uygun ve ucuz bir sıvı soğutma alabilirsiniz.

Ekran kartı güncelleyeceğim o ayrı uzun ömürlü bir sistem istiyorum sadece.

Ekran kartı güncelleyeceğim o ayrı uzun ömürlü bir sistem istiyorum sadece.
Anladım NZXT çok pahalı bence alternatif ürün de alınabilir o kadar yükseğe çıkmaya gerek yok bence.
Hayırlısı olsun kasa olarak Phanteks kasalara bakabilirsin.

Ben sizin yerinizde olsam NH-D15 soğutucu alır. Artan parayı ekran kartı yükseltmesi için kenara atardım.
Şu an hali hazır akasa venom medusa model kule tipi soğutucu var ve NH-D15 model soğutucunun en ciddi rakiplerinden. işlemci 4.5 ghz 65 dereceleri gördüğü için bu yağmurlu günlerde yazın beni üzeceğini düşünüyorum sadece istediğim uzun ömürlü bir sistem ekran kartı güncellenecek o ayrı bir mevzu şu an benim asıl ihtiyacım Sıvı soğutma ve ferah geniş görsel açıdan da hoş bir kasa sağlam olması ilerleyen zamanlarda tekrar kasanın üstüne sistem kurabilmeyi istemem.
28 cm uzunluğunda üst kısmına takabileceğim bir kasa istiyorum.
Bir çok kasa var hepsinde ufak tefek detaylar canımı sıkıyor.
Bir dünya para verip canımın sıkılmasını istemiyorum. Son olarak Mastercase Maker 5t Hoşuma gitti.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı