i5 8600K Sistem Toplama

Tesekkur ederim bilgiler icin. Ram leri paketten cikartmadiysan iade edebilirsin sanirim. Icine sinmiyor gibi hissettim

Aslında korktuğum taraf 8.nesil anakartın rami kabul etmemesi olayı. Baktım şimdi msı sitesinden 2133 mhz başlıyor desteklediği ramler ayrıca oyun testlerinde hiç bir farkı yok diğerleriyle ama hala bilir bir kişiden yorum bekliyorum.

Evet anakartin sitesinden kac destekledigine bakmak gerekir. O zaman sorun olmaz sanirim.

Aldıgım psu nasıl acaba ? Daha kimseden olumsuz cvp almadım. Kasa pek iyi değil farkındayım ama yapacak birşey yok.

Teşekkür ederim ilgin için kardeşim. Allahın izniyle alayım sana oyun performanslarını vede merak ettiklerini resim yükleyerek göstereceğim.

Teşekkür ederim ilgin için kardeşim. Allahın izniyle alayım sana oyun performanslarını vede merak ettiklerini resim yükleyerek göstereceğim.
Benim de monitor eksigim kaldi su an. 2k mi alsam diye dusunuyorum. 1080 siparisini verdim cunku

Bütçe varsa tabi ki 2k ama yoksa yapacak birşey yok. Hem uzun süre oyunları high da oynarız 1080p de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…