Ek olarak da biliyor musunuz bilmiyorum ama şunu belirtmekte fayda var; o işlemci ile beraber stok soğutucu gelmiyor. Sistemi hemen toplayıp çalıştırmak isterseniz soğutucu olmadığı için hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.
Ek olarak da biliyor musunuz bilmiyorum ama şunu belirtmekte fayda var; o işlemci ile beraber stok soğutucu gelmiyor. Sistemi hemen toplayıp çalıştırmak isterseniz soğutucu olmadığı için hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.
1100 serisini bekliyorsanız uyarayım henüz net bir çıkış tarihi yok. Ve başlangıçta Türkiye fiyatları çok yüksek olacak. Mimarisini bakıldığında ise 1160, 1080 den daha güçlü olmayacak. Ama 1160 fiyatı ile 1080 yakın olacak diye tahmin ediyorum. Çıkış tarihini ise yaklaşık 4-5 ay sonrası olarak tahmin ediyorum. Doların kısa zamandaki yükselişinin ardından 5 ay sonra doların ulaşabileceği rakamları düşündüğümüzde şuan 1070Ti ya da 1080 almak çok daha mantıklı olacaktır. Ayrıca kafanızda bir fikir oluşması için söylemeliyim ki birçok forumda vs redditte 1170 ile 1080Ti kartların performansları yakın olacak diye okudum. Bu da demek oluyor ki 1060 ta 1070Ti ile 1080 arası bir şey olacak. Karar size kalmış. Benim bildiklerim bunlar. Son olarak bize kasa bütçenizi söylerseniz daha iyi bir sistem önerebiliriz.