i5 8600k ve GTX 1070 sistem toplama

Winchesterz

Decapat
PC ve sistemlerden pek anlamıyorum bugün vatana gittim ve i5 8600k ile GTX 1070 bulunduran bir sistem toplamak istediğimi söyledim. Daha önce çeşitli yardımlarla topladığım parçaları ve eğer o yoksa benzerleriyle adam böyle bir liste oluşturdu. Fakat tekrar başkalarına danıştığımda kimisi 8GB RAM yetersiz kalır dedi kimisi de 650W yetersiz kalır dedi. Windows için de internetten daha ucuzunu bulup alabilirsin dediler ama windows u orda kurdurmassam kendim kurmayı bilmiyorum fakat burdaki windows fiyatı internetteki sitelerin nerdeyse 10 katı. Siz bu listeyle ilgili ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleme:
Ayrı yerlerden satın alma şansınız var mı?
Hocam internete pek güvenmiyorum kendi gözümle gidip alıp gelmek istiyorum. En azından bir şey olursa götürüp kapılarına söyleyebileyim.
Farklı sitelerden toplayabilir misiniz?
Hocam internete pek güvenmiyorum kendi gözümle gidip alıp gelmek istiyorum. En azından bir şey olursa götürüp kapılarına söyleyebileyim. Bu yüzden net düşünmüyorum.

İndirim olmadıkça Vatan'dan almayın ürün çeşitliliği çok az, fiyatlar daha fazla.

İstanbul'daysanız Itopya'nın mağazasına gidip aynı şekilde satın alıp bilgisayarınızı topllattırabilirsiniz Vatan'dan kat kat iyidir. Ürünlere gelecek olursak gözüme çarpanlar şunlar; Ram olarak almışken 2x8GB olarak almak yani 16GB almak daha iyi olacaktır ve alabiliyorsanız 3000MHz tercih edin, ekran kartı olarak AERO fazla ısınır, NVIDIA referans kartının MSI tarafındaki modelidir daha iyi soğutmalı bir model tercih edebilirsiniz, işlemci soğutucusu hakkında hiç bir fikrim yok daha önce duymadım denk gelmedim, son olarakta Windows'u daha ucuza internetten bulabilirsiniz.

Hocam merhaba tek fanlı 1070 almama değer mi ? 2 fanlı 1060 alırsam daha yüksek verim alır mıyım ?

O fiyata çift fanlı 1070 sığar.
Bu arada 1070 yine de daha iyi performans gösterir ama 1060 ve üstüne çift fan öneriyorum.

Şaka mı bu? Oreki onca zaman sonra sistem toplayacak. Sadece konuyu takip edip izleyeceğim

Şaka mı bu? Oreki onca zaman sonra sistem toplayacak. Sadece konuyu takip edip izleyeceğim

Bir şey için girdim. Sistem toplamayacağım. Girmişken bir iki el atıyorum konulara. Neyse dediğim gibi, o bütçeye yazık edersiniz 1070 takarsanız. 1080 almak veya yeni seri kartları beklemek mantıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…