İ5 8600k ve GTX 1080 FPS Düşmesi

KindOfEmre

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Bilişim
Gigabyte Aorus Gtx 1080 ekran kartı i5 8600k işlemci aldım. Sitemde 12 GB DDR4 2666 MHz çift kanal RAM, FSP 500 marka güç kaynağı var. GTA 5 oynarken sistemde anlık 100 FPS'ye kadar düşüşler yaşıyorum. Bu sorun genelde ayarları kısıp yüksek FPS aldığımda başlıyor. İşlemci kullanımına bakıyorum %70'i geçmiyor. RAM desen 5-6 GB maksimum kullanıyor. İşlemci hızından dolayım darboğaz yapıyor mu diye 4500 MHz'ye OC yaptım sonuç değişmedi. Size sorum anlık droplar güç kaynağından dolayı olabilir mi? Yanıtlarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış Bilgilendirme
Herkeste oluyor hocam. Bende de 1050Ti var. İlk günkü performansı alamıyorum. Ciddi düşüş yaşadım. NVIDIA yeni kartlardan sonra 10 serisi kartların performansını düşürdü.

Güç kaynağı gibi duruyor 700W civarı denemelik power var mı yakınınızda ? Bir de arkadaşımızın dediği önemli kısım çözünürlük. Görselleri paylaşırsanız yardımcı olabiliriz.

Şu an full HD çözünürlükte oynuyorum oyunu. Bir kaç ay önce güç kaynağından mı diye 600 Watt kaliteli bir PSU aldım aynı drop sorunu yine devam etti. Sonra iade ettim onu. Sistemimde önceden İntel i5 6600K ve 8 GB RAM vardı. Önce 4 GB RAM ekledim sorun düzelmedi sonra işlemcidendir dedim ve 1 hafta önce 8600K aldım yine düzelmedi. Çok garip cidden çok garip.

Bende low ayarlarda overwatch rx 580 pulse kombinasyonunda ayni sorunu yasiyorum,i7 3770k 16gb ram ve radeon ile drop aliyorum zaman zaman.Darbogaz da yok biliyorum islemci max yuzde 35/40’larda calisiyo hep..Anlamadim sebeibini..

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı