i5-8600K ve MSI GTX 1070 Sistem Toplama

mirakuru44

Decapat
Merhaba arkadaşlar, ilk defa sistem toplayacağım. Youtube ve forumlardan edindiğim bilgi kadariyla sistemin bileşenlerini aşağıda yazdığım gibi almayi düşünüyorum. Listede gereksiz bulduğunuz veya degiştirilmesi gereken parça var midir?

• Kasa: CoolerMaster Masterbox MB511
  • Anakart: MSİ MPG Z390 GAMİNG EDGE
  • İslemci: İ5-8600K
  • GPU: MSİ GeForce GTX 1070 Aero 8GB OC
  • RAM: G.skill RipJaws V 2x8GB DDR4-3200 CL16-18
  • HDD: Seagate FireCuda 1TB
  • SSD: Samsung 970 Evo 250GB
  • İslemci Sogutucusu: CoolerMaster Masterliquid ML240L
  • Güç Kaynağı: Seasonic Focus 750W (+80Gold)
  • Monitör: OMEN By Hp 25 Display 144Hz 1ms
Yardımlarınız için teşekkürler.

İyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum benim sistem neredeyse aynı işlemci dışında yani sana şunu söyleyebilirim topladığın sistem gerçekten çok güzel güç kaynağı fazlasıyla yeterli, soğutma da aynı şekilde işlemci ve ekran kartın arasında darboğaz yaşamayacaksın uyumlu çalışacaklar,Ramler gayet yeterli hiç düşünmeden alabilirsin

Öncelikle cevabin icin teşekkür ederim peki güç kaynağını 750W Değilde Düşürursem sıkınti cikarir mi?

Bütçe var ise 9600k ve Rtx2070 öneririm en azından ben böyle hayal ediyorum. Umarım sisteminizi bir an önce gönlünüzce toplarsınız.

Bütçe var ise 9600k ve Rtx2070 öneririm en azından ben böyle hayal ediyorum. Umarım sisteminizi bir an önce gönlünüzce toplarsınız.
9600K alabilcek bir bütçe daha var fakat rtx2070 icin malesef aşıyor 8600K’nin ekran kartina yeterli olucağini saniyorum ama 9600K ile oyunlarda bir performans artışı gözlenebilirmi?

Rtx yanlış bilmiyorsam 1070ten daha ucuz bir kart ve daha güncel hemde performanslı 9600k ise sadece %4 daha performanslı ve 8600k ile aralarında 50tl var

Rtx 2060 öneririm. İşlemci her türlü karşılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…