i5-8600K ve MSI GTX 1070 Sistem Toplama

Rtx 2070 ile gtx 1070 arasinda hemen hemen 1000TL’lik bir fiyat farki var
Özür dilerim gece gece yanlış karta bakmışım benim hatam.
Bütçeniz el veriyorsa R5 2600X almak daha mantıklı. İçinden çıkan soğutucu ve OC için elverişli olması FPS' te fark olmasına neden olur.
9600K bench testlerinde ortalama %10un üzerinde daha performanslı çıkıyor

Son düzenleme:
Bütçeniz el veriyorsa R5 2600X almak daha mantıklı. İçinden çıkan soğutucu ve OC için elverişli olması FPS' te fark olmasına neden olur.
Nedense pek ryzen cpu kullanma taraftari degilim

8600K işlemci için Z370 anakart yeterli. 9600K öneririm Z390 anakart alıyorsanız.
Ek olarak bütçe varsa 2060 almaya çalışın. Daha ucuz ve güç kaynağı seçip 2060 alınabilir.
Evet 9600K ile pek bi fiyat farki olmadığını gördüm 8600K’dan vazgeçip 9600K almaya karar verdim
Işlemci şu anki ekran kartını da karşılar

650 veya 700w sıkıntı olmaz hatta 600w da sıkıntı olmaz muhtemelen ama sen yine 650w al ne olur ne olmaz :)
Peki bazi arkadaslar rx590 al diyor ekran kartini fiyat performans bakımından baktığımda daha kârli gozukuyor alicagim monitör’de AMD Freesync olduğundan sıkıntı cikarmaz ama yinede kararsızım gtx 1070 ile RX590 arasinda

Nedense pek ryzen cpu kullanma taraftari degilim

Evet 9600K ile pek bi fiyat farki olmadığını gördüm 8600K’dan vazgeçip 9600K almaya karar verdim

Peki bazi arkadaslar rx590 al diyor ekran kartini fiyat performans bakımından baktığımda daha kârli gozukuyor alicagim monitör’de AMD Freesync olduğundan sıkıntı cikarmaz ama yinede kararsızım gtx 1070 ile RX590 arasinda
Yani tabi tercih meselesi sen bilirsin fakat AMD'nin bazı sıkıntıları mağlum, detaylı yaşayan arkadaşlardan öğren forumda bulursun, ona göre kendi kararını ver fakat ben GTX tercih ederdim

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı