Çözüldü i5 8600K ve RTX 2060 Far Cry Primal donma sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

_bLaze

Hectopat
Orijinal satın aldığım Far Cry Primal oynarken gayet akıcı ultra ayarlarda HD texture eklentisi açıkken 150 civarı FPS alıyorum ancak bir silah geliştirdiğimde, yeni bir skill edindiğimde, yeni bir yer keşfettiğimde, görevi bitirdiğimde ya da öldüğümde tuhaf şekilde CPU ve GPU kullanımı %0'a düşüyor ve 30-40 saniyeleri bulan donmalar yapıyor. Bu esnada ses var ancak görüntü tamamen donuyor. Oyun ayarlarını ultradan normale yükseğe ve düşüğe çekip denedim yine aynı sorunu yaşadım. HD texture eklentisini kapattım yine değişen olmadı. Oyun HDD'ye yüklü. HDD'deki diğer oyunlarda (GTA5, BF5, PUBG) hiçbir donma yok. Bu donmalar yüzünden oyundan soğudum. Problem nedir sizce?

Sistem özelliklerim :
  • Intel İ5 8600K 6 Çekirdek İşlemci (4.7 GHz'de çalışıyor)
  • Gamepower İceberg 120mm RGB CPU Sıvı soğutma
  • Asus Prime Z370-A RGB Anakart
  • Corsair vengeance Pro RGB 16GB (8+8GB) 3200 MHz RAM
  • Aorus xtreme RTX 2060 Ekran Kartı
  • 850 Watt 80+ gold Güç Kaynağı
  • 240 GB Toshiba SSD (550-500MB/sn.)
  • 2 TB Barracuda Hard Disk 256 MB Cache 7200 RPM
Bugün oyunu açarken Uplay güncellemesi yaptı sorun düzeldi. Sanırım uplay ile alakalı bir şeymiş. Çözüldü.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…