i5 9300H işlemciye undervolt yapılmıyor

ae00

Hectopat
Daha fazla  
i5 9300H işlemcime undervolt yapamıyorum. Intel XTU'da ve ThrottleStop'ta denedim ancak kilitli olarak gözüküyor. Bunun bir çözümü var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
Çıkan yazı:

1628191734185.png

Önceki sürümlerini de indirmeyi denedim ancak işe yaramadı.

Not: Rehber: 10. nesil kilitli Intel işlemcilerde kilit açmak ve Undervolt yapmak bu konudaki çözümü denedim ancak işe yaramadı (işlemcimin 9. nesil olduğunu biliyorum ancak bir umut denedim :) )
Sistemim: ASUS TUF FX505GT.

Son düzenleyen: Moderatör:
i5 9300H işlemcime undervolt yapamıyorum. Intel XTU'da ve ThrottleStop'ta denedim ancak kilitli olarak gözüküyor. Bunun bir çözümü var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
Çıkan yazı:

Eki Görüntüle 1129134

Önceki sürümlerini de indirmeyi denedim ancak işe yaramadı.

Not: Rehber: 10. nesil kilitli Intel işlemcilerde kilit açmak ve Undervolt yapmak bu konudaki çözümü denedim ancak işe yaramadı (işlemcimin 9. nesil olduğunu biliyorum ancak bir umut denedim :) )
Sistemim: ASUS TUF FX505GT.
Maalesef BİOS Downgrade yapmalısınız öyleyse. BİOS güncellemesi sonucu kilitlemiş olabilirler.

Bunu laptopta nasıl yapabilirim? ASUS'un sitesinde BIOS geri alınamaz vs. yazıyordu. Yaparsam da bir riski olur mu? Şimdiden teşekkürler.
Yanlış bilgi vermek istemem çünkü ben hiç Downgrade yapmadım. Bunun için ayrı konu açmanızı öneririm.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı