i5 9300H sistemde FPS düşüşleri

Ayrıca oyun ortasında frekans dalgalanması yaşamadım.Kusura bakmayınız gönderdiğim fotoğrafları size cevap olarak göndermeyi unuttum.
İşe yaradı yani değil mi?
Acaba IccMax nedir?
Voltaj Regülatörünün izin verdiği maksimum akım değeri. Bazen bu dandik limitlemeden işlemciler frekans düşürebiliyor. Maksimuma çekmek garanti oluyor. Hem bir zararı da yok.

Sizce? Fanlar belirli bir dereceden sonra çalıştıkları için aniden 90 dereceye çıkınca hızlı soğutamıyor(hızlı çalışmaktan bahsediyorum)

Eki Görüntüle 1109959

Sizce? Fanlar belirli bir dereceden sonra çalıştıkları için aniden 90 dereceye çıkınca hızlı soğutamıyor(hızlı çalışmaktan bahsediyorum)
Sanırım iyi bir şeyden bahsediyorsunuz. Tam anlayamadım ama.

Elimden geleni yaptım hocam. O işlemci şu an en iyi ayarlamalar içerisinde çalışıyor.

Bu arada Nvidia ekran kartınızı umarım Maksimum Performans'ı tercih et diye ayarlamamışsınızdır? Ayarladıysanız Optimum Güç diye ayarlayın. O ayarın hiçbir yararı yok. Oyun performansınızı pek etkilemez haberiniz olsun. Yükte zaten ekran kartı frekansı en yükseğe çekiyor. Boşta kasayı ısıtmasına gerek yok.

Umarım ayarlarınızdan memnun kalmışsınızdır.

Teşekkürler gayet yararlı bir UV idi

86 max derece normalmidir?

Teşekkürler gayet yararlı bir UV idi

86 max derece normalmidir?
O işlemci için müthiş diyebilirim.

Problemlerinizi ve sorunlarınızı gideren mesajımı çözüm olarak işaretlerseniz başkalarına yardımcı olabilir. Çözüm mesajını daha rahat bulabilirler.
Sanırım şu mesajım. Bu arada lütfen oyunlarda test edin.

Bu ayarlar ile denedim ve gayet memnun kaldım teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…