i5 9400 ve RX 570 Valorant'ta 10 FPS alıyor

İşletim sistemi
Windows 10

PostyBtw

Femtopat
Çözemedim sebebini. Sırf çözüm için üye oldum buraya. Bilgisayarı CS:GO'da 300 FPS'lere kadar dayanmasına rağmen Valorant'ta 10 FPS'lerde.(CS:GO en yüksek ayarlarda) Mantıksız olsa da oyunu silip geri bile yükledim. Umarım bulursunuz çözümünü.

Sistem özelliklerim:
Intel Core i5 9400 CPU 2.90 GHz
Radeon RX 570 8 GB ekran kartı.
RAM 8 GB.

Son düzenleyen: Moderatör:
Farkında olmadan herhangi bir yerden FPS sabitleyici aktifleştirmiş olma ihtimaliniz %kaç acaba?
Ekran kartı sürücünden de oyun içerisinden de kontrol edebilir misiniz?
AMD sürücüsünde yanlış bilmiyorsam gücü kısıtlayan FPS sabitleme ilgili bir ayar var.
Bir kontrol etmeni öneririm.

Çözemedim sebebini. Sırf çözüm için üye oldum buraya. Bilgisayarı CS:GO'da 300 FPS'lere kadar dayanmasına rağmen Valorant'ta 10 FPS'lerde.(CS:GO en yüksek ayarlarda) Mantıksız olsa da oyunu silip geri bile yükledim. Umarım bulursunuz çözümünü.

Sistem özelliklerim:
Intel Core i5 9400 CPU 2.90 GHz
RAM 8 GB.
Olabilecekler:
-Sürücüler güncel değil
-FPS kısıtlaması

Oyun içinde Afterburner açıp değerleri atar mısınız?

Çözemedim sebebini. Sırf çözüm için üye oldum buraya. Bilgisayarı CS:GO'da 300 FPS'lere kadar dayanmasına rağmen Valorant'ta 10 FPS'lerde.(CS:GO en yüksek ayarlarda) mantıksız olsa da oyunu silip geri bile yükledim. Umarım bulursunuz çözümünü.

Sistem özelliklerim:
Intel Core i5 9400 CPU 2.90 GHz.
RAM 8 GB.

Ekranı küçült tam pencerede değil pencerede oyna bende de öyle bir sorun vardı ben pencerede oynuyorum alıcı bir şekilde en yüksek ayarlarda.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı