RX 570 ile Valorant kaç FPS alıyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşletim sistemi
Windows 10

akiyorm

Kilopat
Arkadaşlar kendi sistemimde 380 civarı alırken ikinci sistemimde RX 570 ile 130-90 arası alıyorum bu cidden normal mi? Bana hiç öyle gelmedi. RX 570 kullananlar kaç alıyor deneyimlerini yazarsa çok sevinirim. Bu sisteme ilk kez Windows kuruyorum 3 gün önce Dual Boot yaparak kurdum, var olduğundan beri Hackintosh kuruluydu.

NOT: Etkisi olacağını sanmıyorum ama OEM key yok sistemde, deneme sürümünde kullanıyorum.

Sistem detayları;
STRIX RX 570 4 GB.
Core i5-7400.
8 GB RAM DDR4 2400 MHz.
H110M-K.
240 GB SSD + 2 TB HDD (sabit disk harici değil. Bunu ortak kullanıyorum ilk sistemimle depo amaçlı, ikinci sistem için oyunlar vs bunun içinde.)
FSP 500W PSU.

Kaliteli bir termal macun ve CPU soğutucusu ile kasanıza bir yenilik vakti gelmiş. Sorunun kaynağı belli oldu, 100 derece olduğu zaman ani drop yemesine sebep oluyor. Bütçenize göre soğutucu ve macun önerebilirim. Konu açın, etiket atın.
Bu sistemi kullanmıyorum sadece hackintosh için kullanıyordum bir macera olsun diye Windows kurdum. Kendi sistemimde sıvı soğutma yer alıyor. Şu anlık buna hiç yatırım yapamam yardımlarınız için sağ olun. Sorucağım zaman etiketlerim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı