IMaalesef iyi bir seçim olmayabilir.
Google'a "1660 ti dual ısınma technopat" yazıp inceleyebilirsiniz.
Ekran kartından sonra diğer bileşenlere bakmadan Rampage güç kaynağı ve kasayı da gördüm, direk eledim.
Hocam bu fiyatlards önerebileceginiz birşey var mı deminkinden başka? Ekstra 8gb ram ve ekstra sogutucu taktırcam hangisini alırsam alıyım9. nesil i5 ve rampage kasa-psu var alınmaz bu kesinlikle.
İstanbul avrupa yakasındayım. Eğer ikinizde onu al diyorsanız onda karar kılıyorum. Mağazadan alıcam gidip. Stokta bulurum diye düsünüyorum.Yani tek çözüm Vatan ise toplamanızı önermem çünkü 6800 TL bütçe için 1650 Super ekran kartı çok düşük. Hazır sistem seçeneği kalıyor ama o hazır sistemlerin stokları her yerde olmayabiliyor ve konuştuğumuz gibi bazı önemli bileşenlerini çok kalitesiz koyuyorlar.
- İnternetten alma şansınız var mı yoksa hala mağazadan mı almanız gerekli?
- Bir de cevapladınız mı görmedim ancak İstanbul'da mı oturuyordunuz? Diğer teknoloji sitelerinin mağazalarından almak için.
Arkadaşın önerdiği sistemi alabilirsiniz.
İstanbul'da, çoğu yerde stokta var. Stok sıkıntısı yaşamazsın. Vatan zorunluluğu varsa, o dediğim sistem aralarında en iyisi gibi görünüyor. Eğer İstanbul içi herhangi bir yerden alabilirsen, İtopya mağazasına gidip bunu alabilirsin TEKNOQUEEN/GIGABYTE GTX 1660 SUPER OC 6GB/AMD Ryzen 5 2600X/16GB DDR4/480GB SSD/Geforce Espor PC | ITOPYA. Bu sistemde kasayı Cooler Master , SSD'yi XPG 256GB SX6000 PRO NVMe M.2 SSD yapmalısın.I
Hocam bu fiyatlards önerebileceginiz birşey var mı deminkinden başka? Ekstra 8gb ram ve ekstra sogutucu taktırcam hangisini alırsam alıyım
İstanbul avrupa yakasındayım. Eğer ikinizde onu al diyorsanız onda karar kılıyorum. Mağazadan alıcam gidip. Stokta bulurum diye düsünüyorum.
Vatan'daki sistemde, SSD çok da sorun yaratmaz gibi. Zaten sonradan SSD eklemesi yapabilir. O sistemde ısınma sorunu da olmaz muhtemelen.Arkadaşın Vatan'dan önerdiği sistem iyi ancak önceki sayfalarda konuştuğumuz durumlar mevcut, bu belirli parçalardaki kalite düşüklüğü sadece o sistemde değil Vatan'da bulunan neredeyse bütün hazır sistemlerde var.
İstanbul'da oturuyorsanız İtopya'dan ve Sinerji'den sistemler alınabilir. Mağazalarına gidip alabiliyorsunuz ama ikisi de Üsküdar'da, yani Anadolu Yakası. Bilemiyorum giderim derseniz bu sistemler çok çok daha iyidir.
Teknoqueen alabilirsiniz, ben de şimdi o sistemlere bakıyordum. Kasayı kesinlikle MB511 veya MB511 ARGB olanı yapın bütçeye göre. MB511 ARGB 650W 80+ olanı almak daha iyi olacaktır, güç kaynağı çok daha kaliteli. İşlemciyi de Ryzen 5 3600 yapabilirsiniz, SSD de arkadaşın dediği gibi olabilir.
Mağazaya gidip mağazadan satın alacak. İnternetten değil.i5 9400f incehesap gaming gecesinde 1050 tl ye düştüğü oluyor. İndirim kovalayıp eger illaki bu parçaları istiyorsanız daha ucuza getirebilirsiniz. Yok hayır bütçem bu kadar diyorsanız bu paraya yine indirim kovalayarak daha performanslı sistem toplanır.
Önerileriniz için teşekkür ederim bu fikirleri mutlaka uygulamaya calısıcamArkadaşın Vatan'dan önerdiği sistem iyi ancak önceki sayfalarda konuştuğumuz durumlar mevcut, bu belirli parçalardaki kalite düşüklüğü sadece o sistemde değil Vatan'da bulunan neredeyse bütün hazır sistemlerde var.
İstanbul'da oturuyorsanız İtopya'dan ve Sinerji'den sistemler alınabilir. Mağazalarına gidip alabiliyorsunuz ama ikisi de Üsküdar'da, yani Anadolu Yakası. Bilemiyorum giderim derseniz bu sistemler çok çok daha iyidir.
Teknoqueen alabilirsiniz, ben de şimdi o sistemlere bakıyordum. Kasayı kesinlikle MB511 veya MB511 ARGB olanı yapın bütçeye göre. MB511 ARGB 650W 80+ olanı almak daha iyi olacaktır, güç kaynağı çok daha kaliteli. İşlemciyi de Ryzen 5 3600 yapabilirsiniz, SSD de arkadaşın dediği gibi olabilir.
Eki Görüntüle 639018
Aslında bu bütçeye RX 5600 XT gibi güçlü bir ekran kartı bile sıkıştırılabilir.
Önerileriniz icin teşekkür ediyorum mutlaka uygulamaya calıscam bu önerileri.İstanbul'da, çoğu yerde stokta var. Stok sıkıntısı yaşamazsın. Vatan zorunluluğu varsa, o dediğim sistem aralarında en iyisi gibi görünüyor. Eğer İstanbul içi herhangi bir yerden alabilirsen, İtopya mağazasına gidip bunu alabilirsin TEKNOQUEEN/GIGABYTE GTX 1660 SUPER OC 6GB/AMD Ryzen 5 2600X/16GB DDR4/480GB SSD/Geforce Espor PC | ITOPYA. Bu sistemde kasayı Cooler Master , SSD'yi XPG 256GB SX6000 PRO NVMe M.2 SSD yapmalısın.
Vatan'daki sistemde, SSD çok da sorun yaratmaz gibi. Zaten sonradan SSD eklemesi yapabilir. O sistemde ısınma sorunu da olmaz muhtemelen.