i5 9400F 1650S sistem iyi mi?

Bütçe
KASA İÇİN 6800 TL

Bu arada evet Ryzen 5 3600 ile ilgili ısınma sorunları mevcut çünkü stok soğutucu yetmeyebiliyor bazen. Ama bu durum BIOS'tan çözülebiliyor bir iki ayarla. Voltajı kısıyoruz, gerekirse elle overclock yapıyoruz. Zaten AMD işlemciler hem oyun hem de render + günlük işler için öneriliyor. Bu sebeple arkadaşın kullanım amacı sadece oyunsa önerdiğin Intel sistem bence güzel.

HyperX Fury SSD güzel ama WD Blue da düşünülebilir, 40 TL fark oluyor. Diğer parçalar bence iyi, ama Intel'in anakart tarafını hiç bilmiyorum. Seçtiysen güzeldir.

Ben birkaç parçayı dışarıdan alsam mesela önerdiği işlemciyi aldım diyelim ekran kartınıda dışarıdan aldım diyelim geri kalan parçaları vatandan alsam toplarlar mı benim için?

Ben birkaç parçayı dışarıdan alsam mesela önerdiği işlemciyi aldım diyelim ekran kartını da dışarıdan aldım diyelim geri kalan parçaları Vatan'dan alsam toplarlar mı benim için?

Hocam yok sanmıyorum. Öyle bir şey yapmıyorlardı. İtopya'dan arkadaşın attığı sistemi alabilirsiniz güzel duruyor. Fiyatı da iyi.

Özellikle kullanım amacınız sadece oyunsa bu sistem iyi.

Hocam yok sanmıyorum. Öyle bir şey yapmıyorlardı. İtopya'dan arkadaşın attığı sistemi alabilirsiniz güzel duruyor. Fiyatı da iyi.

Özellikle kullanım amacınız sadece oyunsa bu sistem iyi.
tamamdır buldum

İtopya'nın internet sitesi üzerinden sipariş ederken mağazada teslim al diye bir seçenek vardı sanırım emin değilim. Böyle bir seçenek yoksa mağazaya direk gidip bu sistemi toplar mısınız diyebilirsiniz.

Aynı sistemi Temmuz'un başında 4300'e topladım ekran kartı Gigabyte markaydı o kadar.

EDİT

Hocam burada mesela soğutucu harddisk falan takmadan oluyorsa bu Vatan pc toplama sisteminde neden bize dayatıyor harddisk ve soğutucu olayını?

Soğutucu derken işlemci soğutucusunu kast ediyorsan Vatan'daki hazır sistemlerde olmuyor ki zaten genelde? Ayrıca hard disk de aynı şekilde olmuyor. Hep SSD koyuyorlar artık. Başka bir sistemde mi görmüştün acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…