I5 9400F 1660Ti 16 GB RAM Sistem ne kadar götürür?

Daha fazla  
Merhaba sorum budur. Şu an 1660 Ti i5 9400F 16 GB RAM kullanıyorum ve bana yetiyor. Kaç yıl sonra yenilemeliyim babam bu konuda sağ olsun yardımcı oluyor. Ayrıca yakın zamanda bir yükseltmeye gerek var mıdır? Çizim ve oyun için kullanıyorum bilgisayarı.

Merhaba sorum budur. Şu an 1660 Ti i5 9400F 16 GB RAM kullanıyorum ve bana yetiyor. Kaç yıl sonra yenilemeliyim babam bu konuda sağ olsun yardımcı oluyor. Ayrıca yakın zamanda bir yükseltmeye gerek var mıdır? Çizim ve oyun için kullanıyorum bilgisayarı.

Daha rahat 5 yılı var.

Çok gerekirse işlemciyi bir nesil ileri götürebilirsiniz. Onun dışında 4-5 yıl daha gideri vardır.

Tercihler şahsen güzel olmuş, bende birkaç yılı daha var kullandığınız işlere kalmış, ben şu anda GT750 kullanıyorum ve o bile yeni yeni yetmemeye başladı bana.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı