i5 9400F fan seçimi

Ben de Rust oynuyorum lâkin böyle bir sıcaklıkla karşılaşmadım daha önce Intel'deyken. O sıcaklık biraz fazla. Linkteki soğutucu tarzında bir şey almalısın. Kasa içi hava sirkülasyonu iyi değil sanırım.

Kasamın önünde 3 tane 12cm fan var ancak fanlara elimi yaklaştırdığımda doğru düzgün hava vermediğini farkettim. Kasa içi hava sirkülasyonum iyi değil ancak öndeki 3 tane 12cm fanı değiştirmeyi düşünüyorum. Dün sabah bir konu açtım Aura Sync destekli fan önerisi için ancak kimse cevap vermedi. 😞
Bu kasayı kullanıyorsunuz sanırım, 1. cisi kasada egzoz fan yok, 2. cisi kasanın PSU'su dandik.
O yüzden oyunlarda 81 dereceleri görmeniz normal.

Egzoz fan var ancak çokta güçlü bir hava akımı sağlamıyor. Kasanın içerisindeki fanları tamamen yenilemeyi düşünüyorum. Keşke zamanında güzel bir kasa seçimi yapsaydım.

Ben imzandaki sistemi yeni görüyorum. Arkadaşlar haklı o kasa ve güç kaynağı kesinlikle olmamış. Değiştirdiğin güç kaynağı aynı şeyin laciverti diyebiliriz. Fan alıp boşa masraf etmene gerek yok. Kasayı komple satabilirsen ve yenisini alırsan daha iyi olur soğutma kısmını halletmiş olursun.

Kasamın önünde 3 tane 12cm fan var ancak fanlara elimi yaklaştırdığımda doğru düzgün hava vermediğini farkettim. Kasa içi hava sirkülasyonum iyi değil ancak öndeki 3 tane 12cm fanı değiştirmeyi düşünüyorum. Dün sabah bir konu açtım Aura Sync destekli fan önerisi için ancak kimse cevap vermedi. 😞

Egzoz fan var ancak çokta güçlü bir hava akımı sağlamıyor. Kasanın içerisindeki fanları tamamen yenilemeyi düşünüyorum. Keşke zamanında güzel bir kasa seçimi yapsaydım.

Bir anlaşmazlık var sanırım. Burada öncelik kasa fanı, fan renkleri falan değil, bütçeniz dahilinde kasa ve PSU değişimi olmalıdır.

Ben sistemdeki imzanı yeni görüyorum. Arkadaşlar haklı o kasa ve güç kaynağı kesinlikle olmamış. Değiştirdiğin güç kaynağı aynı şeyin laciverti diyebiliriz. Fan alıp boşa masraf etmene gerek yok. Kasayı komple satabilirsen ve yenisini alırsan daha iyi olur soğutma kısmını halletmiş olursun.
Arkadaşın PSU'su bit pazarı kaynaklı olabilir ama sizinki de üstün alman teknolojisiyle üretilmiş sayılmaz.

Arkadaşın PSU'su bit pazarı kaynaklı olabilir ama sizinki de üstün alman teknolojisiyle üretilmiş sayılmaz.
Yaş 16 sanırım evde kalma yasağı bayağı bir etkilemiş seni o yüzden insanlara salça oluyorsun. Ben kimsenin sistemine eleştirel yaklaşmıyorum, sen de benim sistemime eleştiri yapma hakkını nereden buluyorsun çok merak ediyorum. Ben bir problem yaşasaydım konu açardım, bunu yazardın anlardım ama bir sorunum yok. Ayrıca güç kaynağım da fiyatına göre iyi ve kaliteli.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı