i5 9400F fan seçimi

Hangi birinize cevap vereyim sakin olun.

Son düzenleme:

Bu forumda konular ve sorunlarla alakalı olarak yaklaşık 1000'e yakın mesaj gönderdim, ama senin gibi ukala ukala mesaj atan bir tip görmedim şu ana kadar ve bu söylemini de doğru bulmadığım için eleştirel bir üslupta yorum yaptım. Bu tonda mesaj atmam zoruna bu kadar gitmemeli bence, özeleştiri yapma yeteneğini geliştirmelisin önce. Beni buradan kural ihlali yapmadığım sürece de kimse gönderemez akıllı seni . Bu arada mesajımı da doğru alıntılamamışsın, seni hiç ilgilendirmez demedim, seni ilgilendirmez dedim, gerçi fazla fark eden bir şey yok ama neyse. Diyeceğim; egolu bir insan değilim, profilimdem önceki mesajlarımı tarayabilirsin eğer merak ediyorsan. Bu forumdaysan eleştiri kaldırabileceğini de bir şekilde öğrenmek zorundasın, başka çaresi yok sonra benim gibi birisi senle uğraşır bu şekilde.

Hocam sana bişey demiyorum artık zaten felek yapacağını yapmış. Sana Nvidia ve Intel 4 çekirdek ile mutluluklar diliyorum konu kapanmıştır.

Bu nasıl bir çeşit ya Yahu sana ne kardeşim bizim sistemimizden? Biz sistemimizden şikayet mi ediyoruz? Şikayeti olan olursa konu açar altına yazarsın. Hala Intel 4 çekirdek bilmem ne. İsteyen istediğini kullanır, isterse gider Pentium 4 kullanır yine seni ilgilendirmez bak. Ayrıca üstüne basarak söylüyorum Frisby, Everest, Gamepower, Powerboost gibi markalar dandiktir, aksini iddia eden de Trust klavye kullanıyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…