i5 9400F GTX 1650 sistemde ne değişmeli?

Tamam başka önerilere gerek yok ikisini aynı anda almaya çalışırım. Teşekkürler.

Bende teşekkür ederim kral aynı anda alamazsan zamanla alırsın direkt anakarta takmazsın ilk önce anakart sonra işlemci derken işini halletmiş olursun

Ayrıca Ryzen işlemci alırsan 3300X mesela onun için 5600XT var ona bakabilirsin lakin 1650 de olur darboğaz yaşamazsın yeterli olur

Bende teşekkür ederim kral aynı anda alamazsan zamanla alırsın direkt anakarta takmazsın ilk önce anakart sonra işlemci derken işini halletmiş olursun

Ayrıca Ryzen işlemci alırsan 3300X mesela onun için 5600XT var ona bakabilirsin lakin 1650 de olur darboğaz yaşamazsın yeterli olur
Hocam bu işlemci için benim İ5'in stok fanı olur mu?

Önemli değil kral ama anakartıda yükseltirsen çok daha iyi olur çünkü senin kullandğın işlemci LGA1151'in en üst seviye işlemcisini kullanıyon anakartı yükselterek daha iyi işlemciler seçebiliriz.
Anakart.
Uyumlu işlemciler.

Bunları (işlemci ve anakartı) bu sitelerden almak zorunda değilsin ismi kopyala yapıştır arat Google da (kullandığın internet tarayıcısında) İtopya İncehesap, Gaming Gen TR gibi daha bilgisayarcı/elektronikçi yerlerden almanı tavsiye ederim.
H510 ve R3 3300X mi?

Hocam bütçeniz tam olarak nedir? Ayrıca bu bahsedilen parçaları sıfır almayın. İkinci elde iyi bir ekran kartı ve fena olmayan bir anakart işlemci kombinasyonu yapabiliriz. Arkadaş da yanlış bilgi vermiş, H510 anakart ile nereye R3 3300X kullanıyor? H510 dediğimiz anakart Intel işlemcilerle uyumlu.

Evet kral da uyumlu değiller mi?
Benim arkadaşıma sorduğumda ikisi de birbirleriyle uyumlu demişdi bende ona güvenerek yazdım hatam varsa yardımcı olursan
Uyumlu değil. Intel soketli anakarta AMD işlemci önermişsiniz. Konuyu ben veya başka bir tecrübeli dostum görmeseydi kullanıcı sorun yaşardı. Lütfen bir dahakine daha dikkatli olun. Ayrıca bu bütçede sıfır almayın. 2 elde güzel bir ekran kartı ile ortalama bir işlemci anakart kombinasyonu yapılır.

H510 ve R3 3300X mi?

Hocam bütçeniz tam olarak nedir? Ayrıca bu bahsedilen parçaları sıfır almayın. İkinci elde iyi bir ekran kartı ve fena olmayan bir anakart işlemci kombinasyonu yapabiliriz. Arkadaş da yanlış bilgi vermiş, H510 anakart ile nereye R3 3300X kullanıyor? H510 dediğimiz anakart Intel işlemcilerle uyumlu.

Bütçem 30.000 kadar çıkabilir fakat çıkmasak daha iyi olur, 15-20bin arası idealdir hocam

Hocam o bütçeye direkt yeni sistem almak daha mantıklı olur eğer 30K'ya kadar çıkarsa. 15-20 bin bandında az kullanılmış kaliteli 2. el sistem toplamak iyi olur.

Hocam yeni sistem alamıyorum çünkü ebeveynlerim istemiyor bende parça parça alıyorum anlamıyorlar. Siz bütçeyi kendinize göre ayarlayın ben işlemci ve ekran kartını değiştirmek istiyorum diğerlerinden memnunum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı