i5 9400F - GTX 1650S sistemin Cyberpunk 2077 performansı nasıl olur?

Raiden00

Hectopat
Daha fazla  
Hazır Cyberpunk 2077 2.1 güncellemesi geliyorken emektar bilgisayarda deneyeyim dedim. Ama hangi ayarlarda nasıl çalışır bilmiyorum ve videolara baktığımda da videolar biraz eski. Sizce bu sistemle hangi ayarlarda güzel bir görüntü ile ortalama bir FPS alabilirim?

i5 9400F 3.9GHz
INNO3D GTX 1650 Super OC 4 GB.
G.Skill Ballistix 2666MHz 2x8 16 GB RAM.

i5 10300H işlemci 1650 Ti ekran kartı 8 GB RAM ile orta ayarlarda 30-40 FPS oyunu bitirdim. Yer yere 30'un altına düştü ama benim için sorun olmadı. Sizinde muhtemelen 35-45 FPS arası olur diye düşünüyorum belki daha fazla olur RAM'dan dolayı.

Eski sistemim işlemci daha iyi ekran kartıda denk denilebilir VRAM avantajı ile. 1080p Medium'da FSR otomatik şekilde oyunda 45 FPS civarında geziyordu, teste çok aldanmayın oyunun test aracındaki sahnelerden daha düşük FPS verilen birçok mekan oyunda mevcut. Ancak özellikle peşinize polis takıldığında ve şehir içinde bazı noktalarda oyunun muhtemelen optimizasyon problemleri nedeni ile işlemciyi anlık sömürme eyilimi ile FPS'in 35 bandına kadarr kısa süreli gerilediği oluyordu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı