i5 9400F GTX 1660 Super bulanık görüntü

Daha fazla  
Arkadaşlar ben Far Cry 3 oyununu çok seven birisiyim. O yüzden sistem aldım bunun için fakat oyunum Ultra ayar 1080P üstelik NVIDIA denetim masası 8X eşyönsüz süzmede var fakat aldığım görüntü çok üzücü.

Far Cry® 32020-9-12-13-35-1.jpg

Hocam ağaçlarda problem var videoyla daha iyi gösterim ama nasıl video atılır bilmiyorum.
Videonuzu yükleyip YouTube'ye atabilirsiniz. Fakat oyunun videolarına hiç baktınız mı ultra grafiklerde. Görüntü tek sizde mi farklı yoksa hepsinde mi öyle. İnternette olan testlere bakmanızı öneririm.
Ama,bilenler sizinle ilgilenecektir. Ben tam anlamasam da yardımcı olmaya çalışıyorum.

Videonuzu yükleyip YouTube'ye atabilirsiniz. Fakat oyunun videolarına hiç baktınız mı Ultra grafiklerde. Görüntü tek sizde mi farklı yoksa hepsinde mi öyle. İnternette olan testlere bakmanızı öneririm.
Ama, bilenler sizinle ilgilenecektir. Ben tam anlamasam da yardımcı olmaya çalışıyorum.

Hocam video bu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam video bu.

Oyun ayarları 1080P Ultra eşyönsüz süzme X4 keskinleştirme 1.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı