İ5 9400F GTX 1660Tİ Sistem toplama

Amiidamaru

Megapat
Yer
İstanbul
İşlemci
Anakart
RAM 2X
Ekran kartı
SSD
Kasa
Monitör
Klavye
Mouse
Toplam: 8.282₺

Burada eksik gördüğüm sadece işlemci soğutucusu var. Stok soğutucu kullanmak istemiyorum. Sessiz adam akıllı çalışan hava soğutma veya sıvı soğutma farketmez. Belirli bir bütçe ayırmadım soğutucu için ama ortalama 300₺ diyebiliriz. Bu soğutucuyu buldum yorumlarda sessiz iş görüyor yazmışlar ama bilemedim. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Not: Elimde 600W PSU mevcut. Aslında 80+ almak istiyordum ama elimde mevcut varken masraf yapmak istemedim.

İntel yerine AMD tabanlı bir sistem alınabilir. AMD tarafında R5 3600 tercih edilebilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam öncelikle soğutucu almanıza gerek yok iyi bir hava akışlı kasa olduktan sonra o işlemci tehlikeli dereceleri görmeyecektir zaten kasa psu olarak bunu düşünebilirsiniz 750 watt +80 psuyla geliyor ve ilerde upgrade yaparsanızda bu kasa ve psuyu değiştirmenize gerek kalmaz.

İntel istiyorum hocam.
Sonunda ne istediğini bilen kullanıcı. Dostum tercih senin tabi fakat klavye idaretenlik bir şey fareyide Logıtech G102 Prodıgy Kablolu Siyah Gamıng Mouse - n11.com böyle bir tercihte bulunursan cebinde 400 lira falan kalacak. Aradaki farkla i5 9600k alabilirsin. Aklında bulunsun, güzel tercih olur. Hani o anakart ile o işlemciye OC yapamayacağını biliyorum ama stok halde bile arada çok fark var birincisi ikincisi yarın ne olacağı belli olmaz. Ama i5 9400f yine güçlü bir işlemci güzel sistem. ASUS Rog Strix güzel tercih benim sistemin güncel versiyonu gibi olmuş.

Hocam kasa ilgimi çekti bi kaç özelleştirmeyle daha cazip görünüyor. Gigabyte ekran kartı nasıldır? Daha önce hiç kullanmadım.
Asus monitör MiniDP diyor hocam başka giriş yok. Bu girişler hakkında çok bilgim de yok zaten. Kendi seçtiğim monitörü çok beğeniyorum onu almak istiyorum.
9600K alırsam ben dayanamam Z390'a yürürüm hocam

Yanlış modelini atmışım kusura bakma atmak istediğim buydu ve benim attığım monitör daha iyi özelliklede rekabetçi oyunlarda ayrıca Gibabyte ie ilgili herhangi bir sıkıntı görmedim.

Hocam evet benim de çok hoşuma gitti ama arada 480 lira fark var. Bu 480 lira farkı niye vermeliyim 165Hz olduğu için mi yoksa benim gözden kaçırdığım başka şeyler mi var anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…