Hocam derdim ısınması değil. Stok soğutucular çok gürültülü çalışıyor beni çok rahatsız ediyor. Bana sessiz çalışan bi soğutucu lazım.i5-9400F kullanıyorum stok soğutucu ile yükte 62-65 derecelerde geziyor, sizi tatmin etmesse ek bir stok soğutucu alabilirsin.
Sesli çalıştığını düşünmüyorum beni çok rahatsız etmiyor yinede siz bilirsiniz.Hocam derdim ısınması değil. Stok soğutucular çok gürültülü çalışıyor beni çok rahatsız ediyor. Bana sessiz çalışan bi soğutucu lazım.
Teşekkür ederimAsus ROG Strix RTX 2060 Gaming 6GB OC 192Bit (O6G Gaming)
Bebek bu kart bebek!Hayırlı olsun.
Hocam henüz oyun oynama fırsatım olmadı ama onun dışında görüntü gerçekten çok kaliteli. Renkler harika. Monitörün fiziki yapısı da çok kullanışlı. Oyunları da tecrübe ettikten sonra yine yazarım ama şimdilik gördüğüm kadarıyla her kuruşun hakkını veriyor.Hayırlı olsun
Monitör hakkındaki izlenimlerinizi bana aktarırsanız çok sevinirim. Ben de monitör bakıyorum, o monitör almayı düşündüğüm seçenekler arasında.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.