INTEL I5 9400F-MSI GTX1660 SUPER VENTUSXSOC-B365M PRO-VH-OCZ 500GB NVME SSD-16GB fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Bütün faturaları ve kutuları duruyor. Ayrıca garantileri de devam ediyor bu sistemi satmaya kalksam kaç TL eder arkadaşlar?
Şahsen bende 6 7 bin TL'den fazla etmeyeceğini düşünüyorum. Farklı marka ve bazı parçaları biraz daha kötü sıfır hazır sistemler 7 bin tl'ye bulunabiliyor.
Eğer 10 tane almakta ciddiysen, benim kasayı anında paketlerim.
INTEL I5 9400F-ASUS DUAL RTX2070-O8G-PRIME B365M-A-CRUCIAL 16GB -KINGSTON 480 GB fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Vatanda stoklar bitince dolar kurundan ve saçma sapan sebeplerden fiyatlar uçuyor.
Acer aspire E5 573g (Nvidia 920m, i5-5200u, 8gb ram, 1tb hdd) laptopu, 2015te 1800 tl'ye aldım. İki sene sonra stoklar bitince 6000 tl gözüküyordu. O paraya kim alır bu laptopu? Anlayacağın üzere stoğu bitmiş ürünün fiyatı belirleyici rol oynamaz.
Tabi satmak için acelen yoksa istediğin fiyata koyup şansını deneyebilirsin. Bol şans.
Dostum ölücülük değil. Bizde biliyoruz 100bin TL'ye koy demeyi. 10 Bin TL yazmasının sebebinide açıkladım. Ayrıca daha yüksek fiyata satamayacağını gördüğünde bize hak vereceksin, denemesi bedava.
O sistemin gerçekten 10 bin tl olduğunu düşünüyorsan sana bu örnekleri göstereyim. Sen olsan o bütçeyle gtx 1660s i5-9400f sistem mi alırsın yoksa bu alttakilerden birini mi?
Sinerji DA-S2 Intel Core i5 11400F 16GB 500GB NVMe M.2 SSD RTX3060 [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Delta 5A-RTX3060 Oyuncu Bilgisayarı AMD işlemcili yeni nesil ekran kartı içeren Delta 5A-RTX3060 oyuncu bilgisayarı şimdi en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle şimdi GameGaraj'da !