i5 9400F için sıvı soğutma önerisi

lustylover

Centipat
Daha fazla  
i5 9400F işlemcim var ve stok soğutucusu ile birlikte geliyor. RTX 2060 ekran kartı ile Render/Photoshop/Oyun işlerine yönelik kullanımda stok soğutucum yetersiz kalmakta ve sıcaklık değerleri 75-90 arası değişmektedir. Corsair Carbide Spec Delta 550W+80 tipi kasa (3 fan + 1 tahliye fan) ve B365 tipi anakart kullanmaktayım. Kasa ve anakartıma uyumlu fiyat performansı ile öne çıkabilen 120 mm ya da 240 mm soğutucu tavsiyeleriniz nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Stok da kullandım ben yetıyor sadece sessli diye 70 tl snowman aldım aliexpressden 5 6 derece farkettı oda ıstersen boyle bırsey alabılırsın COOLER MASTER MasterLiquid Lite 120 120mm İşlemci Sıvı Soğutucu | ITOPYA

Stok fan kullanımında CPU ısı değerleriniz nedir?
Fiyat aralığı belirmemişsin herhangi bir 240 mm sıvı soğutmayı kullanabilirsin.
Fiyat/performans dengesi yeterli demiştim

Fiyatina göre çok başarılı bir ürün bende 10 ile 15 derece fark etti. Sessiz olmasi da cabası
Teşekkür ederim,inceleyeceğim.

Stok fan kullanımında CPU ısı değerleriniz nedir?

Fiyat/performans dengesi yeterli demiştim
72 gecmedı gta5 bf forza bf payback stokfan ovc siz işlemcide değiştirmee gerek olmaz genelde çünkü stabıl hızda çalışıyor ses takıntınvarsa diyecem 70 100 tl lık bıse al çin işi yeter veya normal googleye yaz kule tıpı sogutucu

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı