i5 9400F için soğutucu önerisi

Cevap vermeniz için çok teşekkürler AK400 tasarımsal olarak hoş duruyordu. Son olarak X128 modeli X127'den daha iyi midir? Bir de altarnatif olarak gördüğüm.
Aerocool Cylon 4F.
Modeli sizce nasıldır.
Konu başlığımda paylaştığım 5 model ve sizin belirttiğiniz 2 model ve son olarak Aerocool Cylon4F üzerinde konuşucak olursak şu an sizce hangisini almalıyım. İlginiz için çok teşekkürler 🙏
Şimdiden çok teşekkürler ☺️

Aerocool Cylon 4F iyidir 145W TDP'si var hayli hayli yeterli 1Kdan fazla vermeye gerek yok bence.

Cevap vermeniz için çok teşekkürler ak400 tasarımsal olarak hoş duruyordu. Son olarak x128 modeli x127 den daha iyimidir . Bide altarnatif olarak gördüğüm
Aerocool Cylon 4F
Modeli sizce nasıldır.
Konu başlığımda paylaştığım 5 model ve sizin belirttiğiniz 2 model ve son olarak aerocool cylon4f üzerinde konuşucak olursak şuan sizce hangisini almalıyım. İlginiz için çok teşekkürler 🙏
Şimdiden çok teşekkürler ☺️
Cylon 4F onermem. Alacaksaniz Burst/X127 tercih edin.
Goruntu icin aliyorsaniz Burst yerine AK400 Digital tercih edilebilir. 2-3 derece fark eder en fazla. Tamamen siyah tasarim ve şık bir ekran oldugundan dolayi güzel duracaktir.

İşlemci değişirseniz ilerde bu yetecektir o işlemciyede.
Dostum hem butceyi asiyor hem de biz de arkadasa gore oneri yapmaya calisiyoruz cup diye atliyorsunuz konuya biraz sacma degil mi?

Dostum hem butceyi asiyor hem de biz de arkadasa gore oneri yapmaya calisiyoruz cup diye atliyorsunuz konuya biraz sacma degil mi?
ileriye dönüklülük için attım zaten, ileride değişmeyi düşünüyorsa bi göz atsın diye.

Cylon 4F onermem. Alacaksaniz Burst/X127 tercih

@pawEn hocam daha doğrusu üstadım. Sizi sıkıyorum belki engin bilginize ihtiyacım var . Önerinizden dolayı Burst satın alacağım sıra taksitle alıp bütçemi genişletmeye karar verdim ileride sistemide değiştirirsem masraf kısmını kısmış olurum diye düşündüm. Bütçeyimi 1.700₺ çıkardığım takdirde neyi önerirsiniz. Burstun galiba üst modeli olan

Ürününü gördüm rgb siz ile arasında 100₺ fark var size göre üstadım bütçeyi 1.700 ₺ olursa bunumu önerirsiniz farklı bi altarnetif mi olur. İlk konu yazısında yazdığım bilgilerimde anakart modelinde sığmama gibi bir durum olur mu. Şimdiden çok teşekkürlerimi sunarım 🙏

@pawEn hocam daha doğrusu üstadım. Sizi sıkıyorum belki engin bilginize ihtiyacım var . Önerinizden dolayı Burst satın alacağım sıra taksitle alıp bütçemi genişletmeye karar verdim ileride sistemide değiştirirsem masraf kısmını kısmış olurum diye düşündüm. Bütçeyimi 1.700₺ çıkardığım takdirde neyi önerirsiniz. Burstun galiba üst modeli olan

Ürününü gördüm rgb siz ile arasında 100₺ fark var size göre üstadım bütçeyi 1.700 ₺ olursa bunumu önerirsiniz farklı bi altarnetif mi olur. İlk konu yazısında yazdığım bilgilerimde anakart modelinde sığmama gibi bir durum olur mu. Şimdiden çok teşekkürlerimi sunarım 🙏
Hocam valla gormemisim bildirim dusmemis sanirim. Pardon. Ben demeden almissiniz zaten. Bir sorun olacagini sanmiyorum en kötü fanı yukarı kaldırabilirsiniz.

Hocam valla gormemisim bildirim dusmemis sanirim. Pardon. Ben demeden almissiniz zaten. Bir sorun olacagini sanmiyorum en kötü fanı yukarı kaldırabilirsiniz.
Estğ. Verdiğin bilgilendirmeler önerdiğiniz modelin yorumları vs. zaten çok iyi olduğundan ötürü üst modelinide tavsiye edeceğinizi düşündüğüm için direk satın aldım . İlginiz için çok teşekkürler ☺️

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı